Öne Çıkanlar Ali OSMANGAZİ Hamilelik BAE ihracat
banner13

AK PARTİLİ KADINLARDAN AİLEYİ GÜÇLENDİREN SEMİNER

AK Parti Yıldırım İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Yıldırımlı kadınları bilinçlendirirken aileyi güçlendiriyor. Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Yıldırım’ın tüm mahallelerinde düzenlenen ‘Hayata ve İnsana Değer Katan Dokunuşlar’ konulu seminerlerin Haziran ayındaki ilk buluşması Emirsultan Kültür Merkezi’nde mahalle sakinleri ile gerçekleşti.

AK Parti Yıldırım İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Arıcı’nın da katıldığı seminerde, Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Sosyolog ve Aile Danışmanı Murat Ercan ile Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Avukat Nazlı Merve Eryılmaz konuşmacı olarak yer aldı. Sosyolog ve Aile Danışmanı Murat Ercan tarafından seminerde, aile içi ilişkilerde empati kurma yaklaşımını özümsemeleri, aile sorunları ile baş edebilme becerileri kazanımları, eşlerin bireysel, toplumsal ve hukuki sorumluluk taşıyabilmeleri, aile bireylerinin yaşama sevinci ile birlikte hayatı paylaşabilmeleri ile aile ve toplumsal ilişkilerde değerlere uygun davranışlar geliştirmesi konularına değinildi. Seminerin bir diğer konuşmacısı Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Avukat Nazlı Merve Eryılmaz da, Türk Medeni Kanunu doğrultusunda aile hukuku, evlilik hukuku, evlilik birliğinde adalete uygun eşit hak, eşit sorumluluk ve eşit paylaşım gibi konularda Yıldırımlı kadınlara bilgi verdi. Eryılmaz, aile içerisinde yaşanan olayların hukuki yansımalarına değindi.

EMİNE ARICI: KADINLARI DESTEKLEMEYE DEVAM

AK Parti Hükümetlerinin, kadının yaşamın her alanında güçlenmesi ve söz sahibi olması adına önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini vurgulayan seminerin açılış konuşmacısı AK Parti Yıldırım İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Arıcı, “Kadınlar güçlü olursa, ailenin ve Türkiye'nin güçlü olacağına inanıyoruz. Güçlü ve mutlu kadının pozitif etkilerinin hayatın her alanında yansımalarını güçlü şekilde olacağına inanıyoruz. AK Parti Hükümetleri, kadınların yaşamın her alanında söz sahibi olması adına, 17 yıldır önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Kadının değer kattığı her şey çok önemlidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk da kadınların yaşamın her alanında desteklenmesine büyük önem veriyor. Biz de AK Parti Yıldırım İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak Yıldırımlı kadınları desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.