Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

BAŞKAN AYDIN KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ İLE BİRLİKTE YENİKÖY’DE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından daha önceden kamulaştırma çalışmaları tamamlanan Orhangazi-Yeniköy Mahallesi arasında bulunan 6 kilometrelik yolda projelendirme çalışmasının bitmesinin ardından, Orhangazi-Yeniköy Mahallesi arası yol genişletme çalışmalar başlatılarak, akabinde asfalt çalışması yapılacağını ve hizmete sunacaklarını ifade etti.

Karayolları Bölge Müdürü Ömer Güzel Orhangazi-Yeniköy Mahallesi arasında bulunan 6 kilometrelik yol üzerinde başlattığımız yol genişletme çalışmalarını yerince inceledik. Çalışmalarımız pandemi sürecinde biraz aksamalar yaşansa da şuan kaldığımız yerden tüm hızıyla devam ediyor. Yol genişletme çalışmalarının hemen ardından asfaltlama işlemlerini ‘de tamamlayarak Yeniköy halkına daha geniş ve ferah bir yolu hizmete sunmuş olacağız dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ Orhangazi-Yeniköy mahallesi arasında bulunan 6 kilometrelik yolun genişletme çalışmalarını Karayolları Bölge Müdürümüz Ömer Güzel ile birlikte yerinde inceledik. Yeniköy yolumuz uzun yıllardır genişletme çalışma yapılmayı beklediğini belirterek, biran önce bu güzergâhın yapılması konusunda Bursa Ak Parti Milletvekillerimizi ve Karayolları Bölge Müdürümüzü ziyaret ederek, yaptığımız istişareler sonunda ilk kazmaya vurarak çalışmayı başlattık. Her kurumun etkilediği gibi pandemi süreci çalışmaları da etkilemiş ve Haziran ayından itibaren tam gaz çalışmalara devam ederek genişletme çalışmalarının sonuna doğru yaklaşmış bulunmaktayız. Yol genişletme çalışmalarının bitiminden hemen sonra asfaltı atılarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Orhangazi-Yeniköy Yol genişletme çalışmaları inceleme sırasında Bursa Karayolları Genel Müdürü Ömer Güzel, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Uludağ ve yönetimi, Yol Yapım Baş Mühendisi Okan Yıldız ve Mg yol. İnşt. ve tcret. Anonim şirketi Muhsin Gursatçı proje Müd. Ali Rıza Kar ve personeli, Meclis Üyeleri, Yeniköy Mahalle Muhtarı Hasan Akoğlu ve çevre mahalle muhtarları hazır bulundular.

Anahtar Kelimeler:
BursaBelediyeORHANGAZİYol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.