Öne Çıkanlar bursa NECMİ İNCE Belediye sağlık Yankı

BAŞKAN TABAN BELEDİYE HALK DANSLARI TOPLULUĞUNU ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Yöresi Oyunlarını derlemek ve yaygınlaştırmak amacı ile 2011 yılında kurulan İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nu ziyaret etti. Belediye Spor Salonunda devam eden eğitimlerde halk dansları topluluğunun çalışmalarını izleyen Başkan Taban’a eşi Birnur Taban, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Partili yöneticiler de eşlik etti.

BELEDİYEMİZİ VE ŞEHRİMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL EDİYORSUNUZ
Belediye Halk Dansları Topluluğu, eğitmenleri nezaretinde Başkan Taban ve beraberindeki heyete mini bir gösteri de sundu. Gösteri sonrası burada kursiyerlere yönelik bir konuşma yapan Başkan Taban, “Çok güzel oyunlar sergilediniz emeğinize sağlık. Bizler de sizleri izlemek için bugün buradayız. İnegöl Belediyesi olarak ne kadar güzel bir organizasyon yaptığımıza da şahit olduk. Hepinizi kutluyorum. Bizleri, İnegöl Belediyesini ve şehrimizi dönem dönem temsil etmeni gereken yerlerde de en güzel şekilde temsil ediyorsunuz. Bunun için de teşekkür ediyorum. Biz de inşallah sizler için daha iyi imkanlar oluşturmalıyız bunun farkındayız. Kültürel ve sanatsal anlamda yapılabilecek imkanları fazlalaştırmak adına bizler de bir dizi çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN DESTEK İSTEDİ
Başkan Taban, konuşmasında öğrencilerden destek beklediklerini de vurgulayarak “Fikirlerinizi önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Gerek yapmış olduğunuz bu çalışmalar gerekse şehrimiz ve kurumumuzla ilgili düşünceleriniz bizim için önemli. Bunları bizlere aktarabilirsiniz. Bir de ben sizlerden temizlik konusunda destek istiyorum. Şehrimizin her gün ciddi manada temizlenmeye çalışıldığını bizler biliyoruz ama bir de kirletmeyen bir toplum olabilmek adına sizlerin de desteğimize ihtiyacımız var. Farkında olmadan çok fazla kirleten bir toplumuz. Bu konuyu öğrencilerimizin destekleriyle aşabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü sizlerin bir başkasına söylediğiniz söz hem tesir eder hem de incitmez. Bu konuda da sizlerden destek bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Toplu hatıra fotoğrafıyla son bulan ziyarette, öğrencilere tatlı ikramı da yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
happy day 4 yıl önce

Herkese merhaba, burada hayatınızı sonsuza dek değiştirecek uygun bir kredi ve ölümlü aile hayatımı değiştirmek için nasıl kredi aldığımın bir kanıtı geliyor. Benim adım bayan Clancy Dexter Florida ABD'de mi yaşıyorum ve bugün mutlu bir kadın mıyım? Kendime, herhangi bir borç verenin Brock ve ailemin hayatını değiştirebileceğini düşündüm, onlara kredi arayan herkesi gönderirdim. Bana ve aileme mutluluk verdiler. Üç çocuklu bir dul kadın olarak hayatımı yeniden başlatmam 250.000 dolarlık bir kredi aldı. Dürüst ve Tanrı'dan korkan bir internet kredisi ödünç alan bu şirkete gittim, bu da 250.000 dolarlık bir kredi almama yardımcı oldu. . Dolar, aslında Tanrı saygın bir kredi şirketi ile çalışan insanlardan korkuyor. Bir krediye ihtiyacınız varsa ve geri ödemenin% 100'ünden eminseniz, onlarla iletişime geçin ve Bayan Clancy onları sana verdi. E-posta İletişim: [email protected]