Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Kıyak sungurlu Sanat
banner13

BELEDİYE GİRİŞİNDE ATEŞ KONTROLÜ

Orhangazi Belediyesi Hizmet Binasına giriş yapan tüm personel ve vatandaşların vücut sıcaklığını ateş ölçerlerle ölçüyor. Orhangazi Belediyesi bünyesinde bulunan sağlık çalışanları tarafından belediye girişinde tüm vatandaşların elektronik ateş ölçerle vücut sıcaklıklarını ölçüyor. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Orhangazi Belediyesi olarak COVİD-19 virüsüne karşılık almış olduğumuz tedbirleri her geçen gün artırıyoruz. İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarımızın yanı sıra belediye hizmet binamızda da çeşitli önlemler aldık. Bu kapsamda, her gün yüzlerce vatandaşımızın geldiği belediye hizmet binası girişinde ateş ölçerle önlem aldık. Sağlık çalışanlarımız, hizmet binasına giriş yapanların vücut sıcaklıklarının 38 derecenin üstünde olup olmadığını kontrol ediyorlar. Kontroller esnasında normal değerlerin üzerinde vücut sıcaklığını tespit edilmesi durumunda karantina önlemlerinin alınması için sağlık birimleriyle iletişim sağlayacaktır. Her bir vatandaşımızın sağlığı bizler için çok önemli. Bunun bilinciyle gerekli tüm önlemleri almaya çalışıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.