Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

Binlerce Karacabeyli sağlık çalışanlarına tam destek verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla, koronavirüse karşı mücadele eden sağlıkçılara destek olmak amacıyla başlatılan alkış desteğine ilk günden beri yoğun ilgi gösteren Karacabey halkı, dün akşam da bu çağrıya kayıtsız kalmadı.

Karacabey’de binlerce insan camlara, balkonlara çıkarak alkışlarla sağlıkçılara destek çağrısında bulundu. Başkan Özkan da belediye balkonuna çıkarak, sağlık emekçilerine alkışlarla destek verdi. Karacabey’de gece saat 21.00 itibariyle yükselen alkış ve korna sesleri, şehrin dört bir yanından yankılandı.

Sağlık emekçilerimizi yürekten alkışlıyoruz

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında devlet ve millet iş birliği çerçevesinde, etkin mücadele gerçekleştirilmektedir. Dünyayı tehdit eden salgın karşısında, vatanın her köşesinde devletimiz ve vatandaşlarımız üzerlerine düşen sorumluluklarını yerine getirmeye çalışıyor. Bu mücadelenin isimsiz gerçek kahramanları da başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere ülke genelindeki tüm sağlık personelimizdir. Sağlık emekçilerimizin, canlarını riske atma pahasına verdikleri bu amansız mücadeleyi yürekten alkışlıyor ve onlara şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi.


Öte yandan, Karacabey Belediyesi de sağlık çalışanlarına yönelik alkış desteğine yoğun katılım gösteren Karacabey halkına teşekkür klipi hazırlarken, klip paylaşıldığı andan itibaren sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Anahtar Kelimeler:
BursaKARACABEY
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.