banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

‘BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Oktay Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Şehri ve şehir yönetimini bir bütün olarak ele aldıklarını vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Şehir sadece kurumlardan oluşmuyor. Bireylerden; kadınlardan, gençlerden, öğretmenlerden, akademisyenlerden, sporculardan, işçilerden, memurlardan, çocuklardan oluşuyor. Dolayısıyla şehri yönetirken bütün bu unsurları dikkate alarak bir rota çizmemiz gerekiyor. Herkes üzerine düşen görevi yaptığında toplam kalite, güzellik ve iyilik ortaya çıkmış olur” diye konuştu.

‘SİZLERİN KATKISINI ÖNEMSİYORUM’

Yıldırım’ın 5 yıllık stratejik planını oluştururken birim müdürleri, belediye çalışanları, sivil toplum kuruşları, esnaf, belediye meclis üyeleri ve Yıldırımlılarla istişare ettiklerini dile getiren Başkan Oktay Yılmaz, “Bir kamuoyu yoklaması yaptık. Vatandaşlarımızın bu 5 yıllık süre içerisinde bizden beklentileri ne? Temel sıkıntılarımız ne? Hızlıca çözüme kavuşturacağımız durumlar ne? Bu konuda fırsatlarımızı, sıkıntılı alanlarımızı değerlendirdik ve bir yol haritası çıkardık. Bu yol haritasına da katkı sunan arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Geçmişte yaptığımız eksikleri tamir etmeye, Yıldırım için yapılmış güzel işleri de yürütmeye, takip etmeye gayret ediyoruz. Biz eksikleri görmeyi bir eleştiri olarak değil de bir iyileştirme faaliyeti olarak alıyoruz. Yapılan eleştirilerimizi bilhassa vatandaşımızdan, hemşehrilerimizden gelen eleştirileri dikkate alarak çözüm üretmeye gayret edelim. Bu şehir bizlere olduğu kadar sizlerede emanettir. Bizimde bu emanete sahip çıkmamız gerekiyor. Nasıl ki can bize emanetse şehirde bu anlamda bize emanettir. Dolayısıyla bu emanete birlikte sahip çıkacağız. Bu şehrin dönüşümünü birlikte gerçekleştireceğiz. Ben sizlerin katkısını önemsiyorum” şeklinde konuştu. 

‘YILDIRIM POTANSİYEL BİR ENERJİYE SAHİP’

Yıldırım’ın Uludağ’ın eteklerine kurulmuş, Gökderesiyle, deli çayıyla birlikte vadilerle bezenmiş bir şehir olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, “İnsanıyla da, bütün demografik yapısıyla Anadolu’nun bütün güzelliklerini içinde barındıran, Kafkasların, Balkanların güzelliklerini içinde barındıran çok güzel bir şehir. Yıldırım, bütün gönül coğrafyamızı kuşatan bir potansiyel enerjiye sahip. Sadece biz bunu doğru kinetize edememişiz. Enerjimizi belki doğru bir şekilde kullanamadık. İnşallah biz bu enerjiyi doğru, güzel bir şekilde kullandığımızda Yıldırım’ın Bursa’nın en güzel ilçesi olduğuna şahit olacağız. Bu çok zor değil. Sadece makul projelerle, halkın taleplerine kulak verdiğimizde bunu çok kolaylıkla gerçekleştirebileceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BursaYILDIRIMBarış
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21