banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA İddialar Sanal

​Bu menüler yaşam tarzınıza eşlik edecek
Meal Box’ın taze, sağlıklı ve lezzetli öğünleri, farklı beklentileri karşılayacak çeşitlilikte hazırlanan Özel Beslenme menüleri ile zengin bir beslenme deneyimi sunuyor.

Türkiye'nin FoodTech alanında öncü girişimi Meal Box, taze, sağlıklı ve lezzetli menülerini farklı yaşam tarzlarına en ideal öğünleri sunacak şekilde genişletiyor. Vegan, protein, glütensiz ve şeker ilavesiz olmak üzere dört farklı paket ile zenginleşen Meal Box Özel Beslenme menüleri, her yaşam tarzı için en ideal öğünleri sunacak şekilde genişledi. Her biri üç ana ve iki ara öğünden oluşan Özel Beslenme menüleri sayesinde Meal Box aboneleri, daha kişisel bir beslenme deneyimi yaşama fırsatı yakalıyor.

Yüksek proteinli, sağlıklı öğünler

Düzenli spor yapan için geliştirilen Özel Protein Beslenme aboneliği, günlük yüksek protein ihtiyacını karşılayacak öğünlerden oluşuyor. Meal Box'ın taze, sağlıklı ve lezzetli besinlerini sporcu yaşam tarzıyla buluşturan protein ağırlıklı menüler, yoğun iş ve spor temposu arasında yemek düzenini koruyarak gelişime katkı sağlıyor. Gün boyu zinde kalmayı sağlayacak nitelikte hazırlanan öğünler, protein içeriği sayesinde yeni kas dokusu oluşumunu ve hasar gören kasların onarımını hızlandırıyor.

Yaşam tarzınıza uygun yemek aramaya son

Vegan yaşam tarzına uygun hazırlanan Özel Vegan Beslenme aboneliği, hayvansal gıdadan uzak durmayı tercih edenlerin tüm besin ihtiyaçlarını karşılıyor. Uzman diyetisyenlerin gözetiminde hazırlanan öğünler, Meal Box güvencesiyle "Bugün ne yesem?" sorusunu ortadan kaldırıyor. Menülerde yer alan kinoa gibi tahıllar sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlarken, meyve ve sebze ile zenginleştirilmiş ara öğünler vegan abonelerin kalp-damar kalitesini artırıyor.

Glütensiz, sağlıklı ve lezzetli

Glüten hassasiyeti bulunanlar için hazırlanan Özel Glütensiz Beslenme aboneliği, glüten içermeyen mısır, pirinç, karabuğday, keten tohumu gibi besinleri temel alan öğünler içeriyor. Günlük bazda glütensiz öğünler hazırlamanın zorluğu, Meal Box'ın taze ve sağlıklı glütensiz menüleriyle lezzetli bir çözüme kavuşuyor. Gün içinde vücutta ortaya çıkabilecek şişkinlik gibi olumsuzlukların giderilmesine yardımcı olan öğünler ile şehir hayatının yoğun temposunda glütensiz yiyecek arayışı da sona eriyor.

Daha az şeker, daha fazla enerji

Formda ve sağlıklı bir yaşam hedefiyle şeker tüketmekten kaçınanlara özel hazırlanan Özel Şeker İlavesiz Beslenme aboneliği, dengeli ve sağlıklı bir beslenmeyi gün boyu sürdürmek isteyenler için tasarlandı. Doğal şeker oranı düşük gıdalardan hazırlanan ve şeker ilave edilmeyen öğünlerle kilo vermek kolaylaşıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren glisemik endeksi düşük, şeker ilavesiz menüler, ara öğünleriyle de gün boyu şekerden kaçınmayı mümkün kılıyor. Az şeker tüketimi ile uyku düzeni dengeye giren Meal Box aboneleri, daha iyi ve daha enerjik bir yaşam sürdürüyor.

Meal Box Hakkında:
Meal Box, “kapıya yemek servisi” yaklaşımıyla 2014 yılında hizmet vermeye başladı. Mealbox.com.tr üzerinden İstanbul’un her yerine sipariş ulaştıran Meal Box, usta şefler tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan lezzetli ev yemeklerini, tasarım ödüllü özel termo kutularıyla taze ve sıcak bir şekilde sunuyor. 2018 yılı itibarıyla 1 milyonun üzerinde siparişi müşterilerine ulaştıran ve 3 bine yakın aboneye ulaşan Meal Box; yemek aboneliği, kurumsal catering, etkinlik catering ve diyet yemek aboneliğini de eklediği geniş ürün gamıyla İstanbul’da bulunan her noktaya kapıya teslim yemek servisi sunuyor. Sağlıklı ev yemeği tüketmek isteyenlerin tercih ettiği Meal Box, ürünlerinde hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanmıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21