Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Bursa'da Bedir Derneği, Bu Ramazan’da Yüzleri Güldürdü...

Kurulduğu 2015 yılından itibaren eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden okul öncesi ve okul dönemindeki çocuklara destek olmak amacıyla eğitim sınıfları olusturan,ihtiyaç sahibli  yetim ve muhacir ailelerin çocuklarına eğitim hakkı tanıyan onları hayata hazırlayan Dernek aynı zamanda ihtiyaç sahibi ailelere aylık gıda yardiminda bulunuyor.

Bedir Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Ramazan ayında erzak kolisi ile birlikte yumurta et yardımı ve bayramlık kıyafet yardımlarıyla evlerin  şenlenmesine ailelerin mutluluklarına vesile oldu. 

Yapılan bu faaliyetle ilgili açıklama yapan Bedir Derneği başkanı Kasım KAPLAN ''Daha önceden  belirledigimiz durumuna yakından gördüğümüz yetim muhacir ihtiyaç sahibi ailelerimize her ay gıda kartı et yumurta gibi temel ihtiyaçları kiyafet ayakkabı gibi yardımlarda bulunuyoruz.  İhtiyaç duydukları ürünleri almanın mutluluğunu yaşıyorlar. 

Çocukların Bayram kıyafetleri yasağı unutturdu.

KAPLAN, Bayram öncesinde öksüz ve yetim çocuklara bayramlık hediye ederek sokağa çıkma yasağını çocuklara unutturup yüzlerinde tebessümü görmek bizleri de mutlu ediyor. Onlara hepimize birer emanettir. Koruyup, ihtiyaçlarını karşılamak zorundayız. Bu insani bir görevdir. Allah hayırlı işlerimizi daim eylesin" 

Bizler bu hayırlara vesile oluyoruz. Bu hayirlarda emeği katkısı olan Bursa da 'TİMO' markası,ile bilinen  Raif Uzunkol'a ve her zaman yanımızda olan bize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sponsorumuz YETİŞ-TİM derneğine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

Yetim ve Muhacir 140 aileye Ramazan Kolisi Dağıtıldı.

Ülkelerindeki iç savaş yüzünden yurtlarını terk eden, Suriyeli misafirlerimize de Bedir Derneği olarak sahip çıkıyor. Suriye halkıyla iç içe olmanın mutluluğu ve paylaşmanın  hazzı ile bu yıl da  organize olarak GÜLDESTE derneği ile birlikte ihtiyaç sahibi 140 aileye gıda paketi yardımında bulundu.

Bedir Derneği başkanı KAPLAN “Bu faaliyetlerin  sevgiye, hoşgörüye, kardeşliğe ve muhabbete vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

KAPLAN, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere çocuklara yönelik çalışmalarımız Ramazan Bayramı sonrasında da devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21