banner20
Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

BURSA'DA BİR İLK  MYDEXPAY (XMD) COİN İLE  ÖDEME

Banknot ve madeni paralardan uzaklaşılabilir

Özekes, hastalığın yayılma riskinin azaltılması için birtakım önlemlerin alındığını belirterek “Çin, Güney Kore ve ABD'deki merkez bankaları, Yeni Korona virüs Hastalığının (Covid-19) patlak vermesi üzerine potansiyel olarak kontamine olmuş nakit parayı “karantinaya almaya” karar verdiler. Bunun üzerine “kâğıt para hastalığı yayabilir mi?” sorusu gündeme oturdu.

buna  yönelik olarak türkiyede  belirli  firmaların uyguladıgı dijital para ödemeleri gercekleşmeye başladı.yakın zamanda  dijital  paraların hayatımızda yer  alınacagı belli

bursada  bir balık restorant dijital ödeme sisteminde maydexpay(xmd) adıyla bilinen coin ile  ödeme almaya başlamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Coin doktoru 4 yıl önce

Bitexen'in bu kadar öne çıkmasının sebebi 3. aşama'ya gelindiği içindir.
Bir sonraki aşama da şimdiki kadar kazanamazsınız.
Bitexen İTÜ teknokent'te kurulan bir türk şirketi. Altcoin borsası,
tamamen güvenli.
Sormak istediğiniz soruları özelden yazın.
Kayıt olmak isteyen Arkadaşlara Link bırakıyorum⬇️
https://www.bitexen.com/?ref=53080997
Referans kodum : 53080997

Avatar
nezahat filiz 4 yıl önce

MYDEXPAY İLE NE KAZANIRIM?
1- Her 10.000 XMD’ye 1 masterlife alıp günde yaklaşık % 1 kâr elde edebilirsiniz.
2- Kâr’larınızı günlük çekebilirsiniz.
3- Günlük kazançlarınızla yeni masterlife alarak sermayenizi arttırabilirsiniz.
4- XMD’nin borsa’daki değer artışından ayrıca kazanç elde edersiniz.
5- 365 gün sonunda masterlife’ye bağladığınız ana paranızı tam olarak geri alırsınız.
6- Üyelerinizin her yatırımından % 15 kazanç elde edersiniz.
7- Yatırım miktarınıza göre referanslarınızdan 5 derinliğe kadar kazanırsınız.
8- ve en önemlisi... Mydexpay ile geceleri rahat uyuyabilirsiniz.
https://xmdcoin.tr.gg

Avatar
Cenk Uyzas 3 yıl önce

Tamamen dümen amk, tosuncuktan sonra türk milletini sikmek için yaymışlar memlekette enayi bol olduğu için, gidin Ethereum alın, Bitcoin Alın Chain Link alın ama böyle ne olduğu belirsiz şeyler almayın

Avatar
FERHAT GÜN 4 yıl önce

Değerli arkadaşlar;
DEXCHAIN nedir? ve xmd coin bundan nasil etkilenir? Vizyonumuz ve Misyonumuz Dünya Dijital Para Sektöründe xmd coin in yeri neresi olacaktır konularına değinmek istiyorum.
1) Blockchain platformu dijital paralarin doğuş noktasıdır. Ilk dijital para bitcoindir. Blockchain teknolojisi blok zincir teknolojilerinin ilkidir. Zamanla insanlar blockchain teknolojisine ilgi duymaya basladi ve blockchain tabanli coinler ortaya çıktı blockchain teknolojisi farkli şekillerde kullanılmaya başlandı bu durumlar beraberinde bazi olumsuz taraflar oluşturmaya basladi. Bitcoin onaylamalari uzun sürdüğü için transferler uzun sürelerde oluyor ve bitcoin degeri arttıkça gonderim maliyetleri artıyordu. Tabiki bu gelişim degisimide beraberinde getirecekti bunun adi etherium blockchain teknolojisi yani etherium platformu ortaya çıktı.
2) Etherium platformu blockchaine göre daha hizli onaylamalar ve smart kontratlat içeriyordu bu durum insanlara daha hizli islem olanağı sağladı ve bir cok token erc 20 tabanını kullanmaya başladı. Bu durum tıpkı blockchain deki gibi onay sureleri uzamaya transfer ucretleri fee lerin artmasını sağladı. Burada mydepay xmd coin erc 20 tabanli olarak tasarlandı fakat kendine özgü ticari entegrasyon projesi de vardi. Zaman icinde yine dijital para sektorunde tabiki degisim yine beraberinde gelisim gostermeliydi. Iste tam bu noktada mydexpay xmd coin projesinin asıl yapmak istediği Dexchain platformuydu.
3) Gelelim asıl konumuz olan Dexcahin e ,
Dexchain tipki blockchain etherium gibi bir platformdur. ve de daha hizli olmasının yanı sıra ticari entegrasyona uygun olarak tasarlanmıştır. Yukarida açıkladığım gibi etherium platformu blockchaine göre hem hizli hemde smart kontrat özelliği vardi, Dexchain ise hem daha hizli hemde ticari entegrasyon uyumludur. Ve blockchain ilk ürünü bitcoin ne kadar değerlendi, etherium platformu ilk ürünü etherium ne kadar değerlendi ve Dexchain ilk ürünü xmd coin ne kadar değerlenir tahmin size kalmistir

Avatar
Adem 4 yıl önce

Mydexpay ailesinde uzun süredir varım ve dünyada binlerin üzerinde kripto para var fakat ticari entegrasyonu olan tek kripto para XMD 'dir,XMD yi kullanmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum her zaman zirve olma yolunda ilerliyoruz teşekkür ederim.

Avatar
MakeCryptoMoney 4 yıl önce

MyDexPay'e aşşağıdaki davet linkim ile üye olup benim takımıma katılabilir ve xmd yatırımı yapabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarım aracılığı ile de takıldığınız noktalarda benden yardım alabilirsiniz.

https://mydexpay.io/register.php?userkey=b18abd06-bb77-4cb8-ab2e-9b656542b47c

Telegram: @MakeCryptoMoney1
Facebook: https://www.facebook.com/MakeCryptoMoney1

banner22

banner21