Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi Mehmet Şafak Sarı

BURSA'NIN MARKASI KAVLAK ŞOKTA, FİRMASININ LOGOSU TAKLİT EDİLDİ

Lisanssız ürünlerinde kavlak Gıdanın logosunu kullanan firma ”Altın Sarısı Egeden” ve ”İzmir Şirince” adlı ürünün internet üzerinden ticaretini yaparken, ”Taş Bakı Sızma Zeytin Yağı” sattığını iddia ediyor. Daha önce tağdiş edilmiş ürünlerde defalarca yer alan firma, internet üzerinden ticaret yapmaya devam ediyor. Daha önce defalarca benzer şikayetlere konu olan firmanın çalışmaya devam etmesi de şaşkınlık yaratıyor.


ŞİRİNCE KÖYLÜLERİ DE ŞİKÂYETÇİ

Farklı gıda firmasının logosunu kullanarak satış yapan firmanın, bir ürününe de Şirince ismini vermesi, Şirince’de bulunan vatandaşların tepkisini çekti. Köyleri ile hiçbir alakası olmayan firmanın, sahte isimler kullanmasının önüne geçilmesini istediler.


ŞİKÂYET HATTI OLARAK TAKLİT ETTİĞİ FİRMAYI VERİYOR

Sahte ürün ticareti yapan firmanın asıl şaşkınlık yaratan yönü ise, ürünler ile alakalı şikayet hattı olarak logosunu ve ürünlerini taklit ettiği firmanın şikayet hattını vermesi oldu. Çok sayıda vatandaş, sahte yağdan dolayı firmayı ararken, ürünlerin firmaya ait olmadığını duyunca şaşkınlık yaşadı.


BORSA BAŞKANI İSYAN ETTİ
Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, bahse konu firmanın sahtecilik yaptığını beyan ederek; ”Borsamızın üyesi olan ve ülke çapında önemli bir ticaret hacmine sahip olan firmamızın logosunu kullanan bu şahıslara birileri dur demeli. Hem sahte ürün ticareti yaparak sektörümüzü olumsuz etkiliyor, hem de zeytin denince akla gelen ilçemizi kötülüyorlar. Bu konuda, şikayetlerimizi yaptık, çözüm bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21