Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

BURSA’DA BİR İLK ‘’İKİNCİ EL FESTİVALİ’’ AÇILIYOR

Podyum Park İkinci El ve Tasarım Eşya Festivali

12-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek

Bursa’da ilk defa gerçekleşecek olan ve girişlerin ücretsiz olduğu PodyumPark İkinci El ve Tasarım Eşya Festivali, aralarında ikinci el satıcıları, tasarımcılar ve antikacıların bulunduğu satış standları ile Best Fm medya sponsorluğunda 12-15 Eylül tarihleri arasında PodyumPark Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.

“ATMA DEĞERLENDİR! TÜKETİMİ AZALT MUTLU OL”

12-15 Eylül tarihleri arasında meraklılarıyla buluşacak festival hakkında bilgi veren 2. El Festival komitesi başkanı Aslı Kamber ‘’Yola çıkış noktasında tam anlamıyla kazan kazan felsefesini hayata geçiren Festival kapsamında, kullanılan eşyalar atılmayıp el değiştirdiğinde aile bütçesine katkı sağlanıyor ve böylelikle doğaya daha az atık bırakılıyor’’ dedi. Kamber; ‘’hesaplı alışveriş yapmak ve gün boyu keyifli zaman geçirmek isteyen ziyaretçileri Bursa’da Bursa’nın en eğlenceli ve elit mekanında ilk defa gerçekleşecek olan Podyum Park İkinci El ve Tasarım Eşya Festivali’mizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.