banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

BURSALILAR VODAFONE İLE HEM EVDE HEM CEPTE İNTERNET KEYFİ YAŞAYACAK

24 Temmuz 2018 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, Bursalı müşterilerine maksimum internet keyfi yaşatacak bir kampanya başlattı. Günlük yaşamında interneti yoğun kullananlar için tasarlanan “Vodafone Evde”kampanyasıyla, Bursa’da yaşayan Vodafone’lular ev internetindeki kotadan her ay 16 GB’a kadar datayı ücretsiz olarak cep telefonlarında da kullanabiliyorlar. Data aktarımının ayda 4 kere günlük 4 GB olarak gerçekleştiği kampanyayla Bursalı Vodafone kullanıcıları, ev internetlerini cep telefonlarına da taşıyarak her an her yerde internet keyfi yaşayabiliyorlar. Vodafone ayrıca, Bursalı gençlere 12 ay taahhütlü özel paketseçenekleri, Bursalı mobil müşterilerine de 5 TL indirim sunuyor. Diğer yandan, Ağustos sonuna kadar Vodafone’dan ev interneti alan tüm Bursalılara 50 TL değerinde A101 hediye çeki veriliyor.

Engin Aksoy: “Bursalı müşterilerimizin internet deneyimini bir adım öteye taşıyoruz”

Bireylerin ve hanelerin dijitalleşmesine önem verdiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Bursalı müşterilerimizin kesintisiz internet ihtiyaçlarına yönelik uygun fiyatlı teklifler geliştirdik. Yeni kampanyamızla, Bursalı müşterilerimize sürekli internete bağlı olma, evde ve sokakta kesintisiz internet deneyimi yaşama imkânı sunuyoruz. ‘Vodafone Evde’ kampanyamızla Bursalı müşterilerimiz hiçbir yerde internetsiz kalmadıkları gibi, ev internetini ister evde ister dışarıda cep telefonlarından kullanabiliyorlar. Diğer yandan, Bursalı gençlerimiz özel paketlerimizden, Bursalı mobil müşterilerimiz de özel indirimlerimizden yararlanabiliyorlar. Ev internetini Vodafone’dan almayı tercih eden Bursalılara ise A101 hediye çeki veriyoruz. Vodafone olarak, Bursalı müşterilerimizi geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlayacak ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz.”

Ağustos sonuna kadar geçerli olacak “Vodafone Evde” kampanyasından faydalanmak isteyen Bursalıların, öncelikle Vodafone Evde İnternet satın almaları, ardından da Vodafone Yanımda uygulamasına girerek veya GUNLUK 4GB yazıp 7000’e SMS göndererek hediye internetlerini almaları, ya da 0850 542 0 542 no’lu telefonu aramaları yeterli oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cengiz 5 yıl önce

bursada nerde yaşıyoruz 16 mb yaptık evde iki kiş..berbat

banner22

banner21