Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

‘BURSA’NIN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’

İlk ziyaretini beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e gerçekleştiren Başkan Oktay Yılmaz, Yıldırım’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, fikir alışverişinde bulunuldu. 2019 seçimleri sonrasında Nilüfer Belediye Başkanlığı görevine seçilen Erdem’e bir kez daha hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Yılmaz, “Size ve ekibinize yeni görevinizde başarılar dileriz. Biz Bursa’yı bir bütün olarak ele alıyoruz. Bursa’nın geleceğini de hep birlikte inşa edeceğiz. Hepimiz Bursa’ya hayırlı hizmetler adına yola çıktık. Yeni dönemde inşallah Bursa için, Yıldırım ve Nilüfer için güzel işler yaparız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise, “Bursa’nın merkez ilçeleriyiz. Elbette birbirimizle irtibat halinde olmalıyız. Size de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ortak arzumuz Bursa’ya hizmet etmek. Tecrübelerimizi paylaşarak, Bursa, Nilüfer, Yıldırım için birlikte hizmet etme noktasında hizmet var olduğumuzu belirtmek isterim. Nazik ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

‘GÜÇLÜ BİR SİNERJİ OLUŞTURDUK’

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a da bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yılmaz, göreve geldikleri gün itibariyle ilk 5 ayını gelecek 5 yılın planlamasını yaparak geçirdiklerini belirterek, “Bu yıl inşallah yatırımlarımızın gün yüzüne çıkacağı bir dönem olacak. Osmangazi bizim yabancı olduğumuz bir belediye değil. Burada 4 yıl meclis üyeliği yaptım ve bu süreçte de sizlerin tecrübelerinizden oldukça faydalandım. Şuanda da zaman zaman sizlere danıştığımız hususlar oluyor. Bizler, şehrimizi bir bütün olarak görüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi de işin besmelesi olarak kabul ediyoruz. Bursa, tarihî misyonu olan bir şehir ve geleceğe de güvenle bakan, umutla bakan bir şehir. Şehrimizin büyük bölümünü oluşturan Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinin belediye başkanları olarak bizler Büyükşehir Belediyemiz ile de birlikte koordineli çalışarak güçlü bir sinerji oluşturmuş durumdayız. İnşallah bu sinerji ile de şehrimize güzel katkılar sunmuş olacağız" şeklinde konuştu.

TEMPOMUZU YÜKSELTİYORUZ

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, “Seçimlerin ardından hemşehrilerimize güzel hizmetler sunmak adına hızlı bir tempoyla çalışmalarımıza başladık. Osmangazi ve Yıldırım ilçeleri Bursa’nın merkezini oluşturuyor. Çevresi geniş ve hitap ettiğimiz nüfus oldukça fazla. Tabi bu bize iş yapma noktasında ciddi sorumluluklar yüklüyor ve bir o kadar da onurlandırıyor. Dolayısıyla hemşehrilerimizin bize verdiği güçle Osmangazi ve Yıldırım’da Bursa’ya hizmet etmenin hazzını yaşıyoruz. Yaptığımız her hizmet bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşıyor. Belediyeciliğin en güzel tarafı da bu” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
BursaGelecekBirlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.