Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

CORONA VİRÜSÜNE KARŞI TOPYEKÜN MÜCADELE

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın “ Çin’de başlayan bu virüs kısa süre içerisinde Dünyanın çok sayıda ülkesine bulaşmış ve en son olarak ’da Ülkemizde görülmeye başladığı günden itibaren tüm sorumluluk alanlarımızı bu yöne çevirdik ve Belediye olarak elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisine düştük. Ekiplerimiz mesai saati kavramı gözetmeksizin İlçemiz genelinde virüse karşı topyekûn mücadele başlatmıştır. Orhangazi Belediyesi sağlık personellerimiz tarafından tüm personelin ve belediyemize gelen vatandaşlarımızın vücut ısısını ateş ölçerlerle ölçerek corona virüs hakkında bilgiler verdik.

İlçe genelinde taksilerimiz ve duraklarımız, camilerimiz ve avlular, minibüslerimiz ve duraklarımız, kamu binalarımız ve insanlarımızın yoğun olarak kullandıkları her alanı dezenfekte çalışmalarının neredeyse tamamını bitirdik, yer altı çöp konteynerlerimizi, caddelerimizi, okul bahçelerimizi meydanlarımızı, pazaryerlerimizi ve birçok yeri yıkadık. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın uyarılarına rağmen Cumhuriyet meydanımızda bulunan banklarda oturanlara karşı tüm banklarımızı kaldırarak önlemlerimizi artırdık. Bu süreçte Tüm personelimi bu özverili çalışmalarından dolayı ’da tebrik ediyorum. Biliyorum bu süreç biraz zor ve çetrefilli ancak sağlığımız ve geleceğimiz için çok önemli bu yüzden Evde kal Türkiye çağrısına Orhangazi Belediye Başkanı olarak Türkiye için, Orhangazi için, Yaşlılarımız, Sevdiklerimiz ve Sağlığımız için Ev Kal Orhangazi diyoruz ”dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.