Öne Çıkanlar psikoloji Akbaş Atlet KKTC turizm
banner13

Demet Akalın Home City Pendik AVM’ de Hayranları ile Buluşacak

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik AVM, 18 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Açılışa özel eğlence ve sürpriz etkinlikleri ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanan AVM, Demet Akalın konseri ile eğlence dolu dakikalar yaşatacak.

Türkiye’nin önde gelen 100 mobilya ve dekorasyon markası ile ziyaretçilerini karşılayacak olan Home City Pendik AVM, yeni evlenecek çiftlerin, evini yenilemek isteyenlerin ve yeni ev sahiplerinin tüm ihtiyaç ve beklentilerini tek çatı altında topluyor. Ziyaretçiler, Pendik E5 - Tem bağlantı yolu üzerinde ve Sabiha Gökçen Havalimanı karşısında yer alan Home City AVM’ ye Gebze- Kartal - Kurtköy - Pendik hatlarında yer alacak ücretsiz müşteri servisleri ile ulaşılabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.