Öne Çıkanlar bursa Belediye NECMİ İNCE VALİ Yankı

DÜNDAR’DAN ÇARPITILAN GÖRÜNTÜLERE AÇIKLAMA

Başkan Dündar, “Tahtakale Çarşısı’nda yaptığımız restorasyon çalışmalarının ardından hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda bir düzenleme getirdik. Çarşının meydanında oluşturduğumuz alanda köylü üreticilerimizin satış yapabilecekleri saati belirledik. Sabahtan öğle saat 13.00’e kadar burada satış yapabileceklerini biliyorlar. Meydanda oluşan işgalin yoğunluğa
sebep olduğunu, hem yaya hem araç trafiğini engellediğini gördük. Zabıta ekiplerimiz mbu düzenlemeye uymayanlara müdahalede bulundular. Bu uygulama sosyal medyada farklı yansıtıldı” dedi.
‘Bizlerin amacı daha yaşanabilir bir Osmangazi oluşturmak’ diyen Başkan Dündar, zabıta ekiplerinin topladıkları ürünleri sahiplerine teslim ettiklerine de vurgu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.