banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Gıdanın geleceğine Aroma katkısı

Gıdanın geleceğinin ele alındığı Sürdürülebilir Gıda Konferansı, bu yıl dördüncü kez gerçekleştirildi. Konusunda uzman konuşmacıların katılım gerçekleştirdiği konferansın gümüş sponsoru Aroma olurken, etkinliğin teması “Gıdanın Geleceğini Şekillendirmek” oldu.

Aroma, gıdanın geleceğine katkı sunuyor

Meyve suyu sektörünün öncü ismi Aroma, yüzde yüz yerli sermayesi ile Türkiye’nin son 50 yılına damga vurdu. Değişmeyen kalite politikası, sağlıklı, güvenli ve lezzetli ürünleri, geleneksel aynı zamanda yenilikçi tutumuyla yurt içinde ve yurt dışında her geçen büyüyen ve gelişen bir firma olarak hizmet veren Aroma, gıda ile ilgili gelişmelerin ele alındığı etkinliğe katkıda bulundu.

Doğal ürünler, gıdanın geleceğine katkı sağlıyor

Günümüzde teknolojinin toplumdaki artan rolüne uyum sağlamanın yanı sıra tüketicinin daha besleyici, kişiselleştirilmiş ve izlenebilir gıda talebine cevap verme ihtiyacı da giderek artıyor. Gıdanın geleceği bütün insanlık için çok büyük önem teşkil ediyor. Değişen tüketici ihtiyaçları, en sağlıklı ürünlerin temin edilmesi ve işlenmesini zorunlu kılıyor. Aroma, değişen ihtiyaçları analiz ederken, verimliliği artırıcı çalışmalara imza atıyor. Ürünlerinde meyve dışında hiçbir ilave olmadığından, meyvede olan ve insan sağlığı için önem taşıyan bütün vitamin ve mineraller bulunuyor. Aroma, sürdürülebilir gıdanın geleceğine doğal ürünlerimizle katkı sunuyor.

Aroma Hakkında:

Bursa’da doğup dünyaya yayılan Aroma’nın marka serüveni 1968 yılında Gürsu’daki fabrikada başladı. 67 bin metrekarelik fabrikada yarım asırdır bugüne kadar milyonlarca adet meyve suyu üretildi. Türkiye’nin en yeni tatları ve sağlıklı ürünleri bu fabrikada üretildi. Yıllık 125 bin ton meyve işleme kapasitesine sahip olan bu tesisten çıkan ürünler, dünden bugüne Aroma tutkunlarını hiç yalnız bırakmadı.

Meyve suyu sektörünün gelişimine öncülük eden Aroma büyüdü, yenilendi, her zaman en taze meyveleri sağlıklı bir şekilde tüketiciyle buluşturdu. Türkiye, %100 doğal meyve suyunu Aroma’yla tanıdı ve 9 vitaminli karışık meyve nektarı ilk kez Aroma tarafından üretildi. Her damak tadına ve zevke hitap eden Aroma; %100 meyve suyu üretiminin yanı sıra ürün portföyüne nektar, gazlı içecekler, aromalı içecekler ve limonatayı da ekledi. Türkiye’nin öncü markası Aroma, global bir marka yolunda hızla ilerliyor. Bugün Almanya’dan Fildişi Sahilleri’ne, Danimarka’dan ABD’ye, Avustralya’dan Türkmenistan’a, Çin’den Moğolistan’a kadar tam 52 ülkede Aroma içiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21