Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

GÜRSU’DA DÜĞÜNLER TARİHİN IŞIĞINDA YAPILACAK

Gürsu'nun, bir turizm kenti olarak gelişmesini sağlamak hedefiyle, Gürsu Belediyesi’nce hayata geçirilen Butik Otel, tarihi kimliğiyle, artık kır düğünlerine de ev sahipliği yapacak.
Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan bahçe düzenleme, ışıklandırma ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Tarihi Butik Otel, kır düğün mekanı olarak hizmete sunulacak. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gürsumuz’un tarihiyle köprü oluşturan yapılarından biri olan Tarihi
Butik Otelimiz’i yaptığımız yeni düzenlemelerle hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Otelimiz, bahçesinde yaptığımız genişletme çalışmasıyla artık kır düğünü organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak. İlçemizin tarihini yansıtan Otelimiz, birçok organizasyona ev sahipliği yapacak şekilde hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun ” dedi.
Yaklaşık 500 m² alan üzerinde oluşturulan 3 katlı, Butik Otel'de zemin katta resepsiyon, kafe, restorant, müdür odası ve müştemilat; birinci katta 5, ikinci katta 3 yatak odası, personel odası ve 2 sofa bulunmakta. Gelin damat odası, nikah odası, bay bayan tuvalet ve emzirme odası da oluşturulan Otel; düğün, nişan, sünnet, toplantı v.b. organizasyonlara ev sahipliği yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21