Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

İKİ BAYRAM ARASI TOPARLANMA DÖNEMİ

BUSİAD Başkanı Türkay, Türkiye’nin yaklaşık 2 aydır evde kalarak zorlu bir sınavı geride bırakmak üzere olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Sağlıkta elde edilen başarıyı, artık ekonomiyi canlandırarak taçlandırmamız gerekiyor. Bunun için yapılması gerekenler defalarca dile getirildi. Öncelik çarkların dönmesinde. Çarkların dönmesi halinde, işsizlikle de, ihracat düşüşüyle de mücadele edebilirz. Bunun için Merkez Bankası’nın politika faizini düşürmesi de önemli bir adımdır. Artık paraya daha kolay ulaşmamız gerekiyor. Finans sorununu uygun şartlarda sağlayan iş insanımızı zorlukları aşacağına inanıyoruz. Bir de, ihracatla kalkınmak durumunda olan bir ülke olduğumuz için rekabetçi kurda ısrarlı olmalıyız.”

Bayram sonrasına herkesin hızla toparlanma için kendini hazırlaması gerektiğini de ifade eden Türkay, “Ramazan Bayramı’nın ardından başlayacak toparlanmanın Kurban Bayramı’na kadar tamamlanmasını umut ediyoruz. Tüm halkımızın bayramını şimdiden kutlarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.