banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KARACABEY'DE DEV 'ŞEHITLIK ANITI' DUALARLA AÇILDI

Karacabey,20.07.2018 -Karacabey Belediyesi tarafından, vatani görevi sırasında canını feda eden aziz şehitlerimizanısına anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.

Karacabey Belediyesi’nin, vatani görevi sırasında canını feda eden Karacabeyli aziz şehitlerin anısına yapımını gerçekleştirdiği ‘Karacabey Şehitlik Anıtı’, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında yapılan anlamlı bir törenle faaliyete geçirildi.

Karacabey Belediyesi tarafından, 2 no’lumezarlıkta hayata geçirilen dev anıtın yanına ise vatani görevini yaparken şehit düşen askerlerin rütbeleri, isimleri ve birliklerinin adının yazılı olduğu taşlar konuldu.

Şehitlerimizin isimleri gelecek nesillerde de anılacak

Açılış konuşmasında konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan,“Yurdun dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de vatan için canını feda etmiş pek çok şehidimiz bulunmaktadır. Biliyoruz ki bugün, vatan uğruna şehit düşen bu aslan yüreklerimiz sayesinde bizler hayatta ve ayaktayız. O aileler, şehitlerimizin aziz hatırasıdır vebize emanettir. Bunun yanında bizler, şehitlerimizin isimleri gelecek nesillere aktarılsın, gelecek nesiller şehit düşen büyüklerini unutmasınlar ve her daim ansınlar diye, böyle bir projemizi hayata geçirmiş bulunmaktayız. Ben bu uğurda bir kez daha,başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna şehit düşen tüm vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum’’ dedi.

Öte yandan yapılan açılış törenine;Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş ile protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21