Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

KATILIM BANKACILIĞINDA YİNE BİR İLK TÜRKİYE FİNANS’TAN “BOL KEPÇE” HESAP

Katılım bankacılığı sektöründe bir ilk olan Bol Kepçe Hesap ile müşteriler, birikimlerini iki farklı yatırım aracında değerlendirerek yüksek kâr payı getirisinden faydalanma olanağına sahip oluyor.

Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası seçilen Türkiye Finans, Hayata Katılım Bankası felsefesi doğrultusunda sektörde ilk olan ürün ve hizmetleri müşterilerine sunmaya devam ediyor. Faizsiz bankacılık prensiplerinden ödün vermeden, klasik bankacılık ürünlerinin ötesinde alternatifler sunan Türkiye Finans, Bol Kepçe hesabı ile müşterilerinin tasarruflarını arttırmayı amaçlıyor.

Türkiye Finans, Bol Kepçe hesabı olan müşterilerinin birikim tutarının bir kısmını katılma hesabında, bir kısmını ise kira sertifikalarında değerlendiriyor. Bol Kepçe hesapta, müşteriler, katılma hesabı olarak açılan kısımda avantajlı kâr paylaşım oranından getiri sağlarken, kalan tutar yatırım hesabına aktarılarak müşteriye kira sertifikası alınıyor. Sadece TL cinsinden açılabilen Bol Kepçe hesap; şube, mobil ve internet bankacılığı aracılığı ile de kullanılabiliyor.

Yenilikçi ürünleri ile müşterilerine avantajlı fırsatlar sunmaya devam ettiklerini belirten Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, “Hayata Katılım felsefemiz ile müşterilerimize beklentilerini aşan ürünler sunmaya devam ediyoruz. Yeni ürünümüz Bol Kepçe sayesinde müşterilerimizin birikimlerini birden fazla yatırım aracı ile değerlendirmelerini sağlıyoruz. Bu ürün ile faizsiz bankacılık prensiplerinden ödün vermeden alternatif yatırım araçlarıyla avantajlı kâr payı getirisinden faydalanabilmek mümkün olacak. Bankamızın inovatif yaklaşımını yansıtan bu yeni ürünle mevduat birikimlerinin bereketini arttırmak isteyen herkesi online kanallarımızı kullanmaya ve şubelerimize davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21