banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KUTLU YÜRÜYÜŞÜN İLK ADIMI 19 MAYIS

Belediye Başkanı Alper Taban, yayımladığı mesajında, Türk Milletinin yeniden ayağa kalktığı ve yedi düvele karşı vermiş olduğu destansı kahramanlığın bir dönüm noktası olan 19 Mayıs’ı her daim akıllarımızda canlı tutmanın Türk Milletinin öncelikli vazifelerinden olduğunu vurguladı.

“KUTLU YÜRÜYÜŞÜN İLK VE BÜYÜK ADIMI 19 MAYIS”
Başkan Taban, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun’dan başlattığı bağımsızlık hareketi, milletimizin azim ve kararlılığı ile birleşerek, tüm yurtta dalga dalga yayıldı ve Milli mücadele sonucunda zaferle son buldu. Ulu Önder Atatürk’ün bağımsız Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin tesisi için başlattığı kutlu yürüyüşünün ilk ve büyük adımı 19 Mayıs’tır. 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı milli mücadele, tarihin en ağır şartlarında elde edilen bir zaferin başlangıç adımı olmuştur. Milli mücadele ruhunu ateşleyen bu büyük adım, bizim için yalnızca tarihi bir hatıra değildir. Sonsuza kadar yaşatılması gereken bir milli duruşu ifade etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna ve muasır medeniyetler yolunda ilerlemesine öncülük eden bu hamle, bugün yetişen nesiller için hayati önemini korumaktadır.”

“TÜRK ULUSUNUN İSTİKBALİ, MİLLETİMİZİN UMUDU OLAN GENÇLERİMİZİN OMUZLARI ÜZERİNDEDİR”
“Türk ulusunun istikbali, milletimizin umudu olan gençlerimizin omuzları üzerindedir. 19 Mayıs, yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan genç nesillerin milli mücadele ruhuna bağlılığının somut ifadesidir. Çünkü 19 Mayıs, Cumhuriyetimizi ve bağımsızlık meşalesini geleceğe taşıyacak olan gençliğe armağan edilmiştir. Şehit ve gazilerimizin, aziz milletimizin üstün fedakârlıklarıyla kurulan bu aziz devlet, gençlerimizin omuzlarında gelişmeye ve yükselmeye devam edecektir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, içinde taşıdıkları bu sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı vereceklerine, ülkemizin daha güçlü ve daha güzel günlere ulaşması için ellerinden gelen azim ve gayreti göstereceklerine inancımız tamdır.”

“GÜZEL GÜNLERDE COŞKUYLA KUTLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
“Bu yıl tüm Dünyada etkili olan covid-19 salgını nedeniyle kısıtlamalı olarak kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı, gelecek güzel günlerde daha coşkulu şekilde anmaya ve bu önemli günü yaşatmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşı şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21