Öne Çıkanlar Yankı bursa Belediye sağlık BUSİAD

MANGA: ''BAYRAMIMIZIN 100. YILINI HEP BİRLİKTE KUTLAYALIM!''

Yayınlandıktan çok kısa bir süre içerisinde hayranlarının diline dolanan Süper Güçlerimiz Var şarkısı; konserlerde hep bir ağızdan seslendirilirken klibi de dikkatleri üzerine çekiyor. 

19 Mayıs'ta Çanakkale Özgürlük Parkı'nda konser verecek olan maNga, Mayıs ayı konserlerinin devamını ise sosyal medya hesaplarından anlamlı sözlerle paylaştı: ''Bu hafta önemli hafta! 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'mızın 100. yılını hep birlikte büyük bir coşkuyla yurdun her yerinde kutlayalım.''

Gittikleri her yerde hayranlarının büyük ilgi ve coşkusuyla karşılanan maNga, Mayıs ayı içinde de şehir şehir gezerek sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Türkiye ve dünya çapındaki konserlerinin tamamında sevgi yağmuruna tutulan maNga, sahnedeki güçlü performansını ve enerjisini tüm şehirlere yayacak.

maNga'nın Mayıs ayında gerçekleşecek olan konser turnesi:

18 Mayıs Bodrum Ted Koleji

19 Mayıs Çanakkale Özgürlük Parkı 

21 Mayıs Manisa Akhisar Belediyesi 

23 Mayıs Kıbrıs Mağusa Meydanı 

24 Mayıs Antalya Mektebim Okulları

25 Mayıs İzmir Ted Koleji

29 Mayıs İstanbul Alkev Okulları 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.