Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Misili çocuklar yaz dönemini dopdolu geçiriyor

Nilüfer’de yaz dönemi, çocuklar için dopdolu geçiyor. Nilüfer Belediyesi, çocukların sürdürülebilir projeler üreterek hem kendilerine hem de mahallelerine bir gelecek yaratması amacıyla Gümüştepe (Misi) Mahallesi’nde “Köyünün Geleceği ‘Misi’n?” atölyesi düzenliyor. 20 Temmuz’da başlayıp 3 Eylül’e kadar sürecek olan atölyeye katılan 10-13 yaş arası çocuklar, eğlenceli atölye çalışmalarıyla hem kişisel gelişimlerini artıracak hem de takım çalışmasından etkili iletişim tekniklerine, proje yazmadan harita okuma ve sanata kadar birçok alanda bilgi ve deneyim sahibi olacak. Misili çocuklar, mahallelerinin doğal, tarihi ve kültürel varlıklarını da detaylı bir şekilde öğrenerek, bu varlıkların korunarak gelecek kuşaklara aktarılması konusunda aidiyet duygusu kazanacak.

“Köyünün Geleceği ‘Misi’n?” atölyesinin ikinci gününde çocuklar, Sanatevi’nde bir araya geldi. Eğitmen ve proje koçu Elvan Özsoy’dan etkili iletişim teknikleri, iletişim türleri ve takım olma konusunda eğitim alan çocuklar, günün ikinci yarısında da dans atölyesine katılarak keyifli bir gün geçirdi.

“Köyünün Geleceği ‘Misi’n?” atölyesinin sonunda çocuklar, belirleyecekleri bir konuda proje yazacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21