banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

MURAT BOZ, MODA SEVERLER İÇİN SEÇTİ

AVVA X MURAT BOZ” Sonbahar-Kış koleksiyonu için 4 aylık bir çalışma sonunda 100 üzerinde parça moda severlerin beğenisine sunulurken, Murat Boz, “Erkekler için kendi favorilerimi seçtim ancak biliyorum ki, birçok erkeği kadınlar giydiriyor. Bu yüzden favorilerimi tüm moda severler ile paylaşıyorum” dedi.

Volkan Atik ‘‘Gerek sanatçı kimliği, gerekse duruşuyla Murat Boz’u AVVA markamıza çok yakın hissettik. Kendisinin güncel, trend ve rahat duruşu Avva markasıyla çok özleşti. AVVA X MURAT BOZ koleksiyonu erkeğin gardırobundaki yerini almaya hazır’’ dedi.

İlhamını şehir hayatından alan “AVVA X MURAT BOZ” koleksiyonu, iddialı tasarımlarını sonbahar renkleriyle birleştirerek şık ve rahat tarzı günlük hayata uyarlıyor. Koleksiyonda ki aksesuarlar, stilinizi hareketlendirerek daha şık görünüm kazanıyor.

Ağırlıkla dinamik ve fit gösteren kesimlerden oluşan koleksiyonda asi siyah; ofis ortamının ve günlük giyimin şıklığına uygun lacivert; sonbahar renkleri olan kum beji, tarçın ve haki;her ortamın stil rengi grilerle bu sezon “AVVA X MURAT BOZ” koleksiyonunda…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21