Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

NECMİ İNCE'DEN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Daha önce doğanın korunması üzerine yaptığı cesur haberlerle tanınan usta gazeteci Necmi İnce, İznik Gölü çevresinde Orhangazi İlçesi sınırlarındaki kaçak inşaat ile ilgili yaptığı paylaşımla, yeni bir doğa katliamı yaşanmaması için kıyılarındaki imar talanına vurgu yaparak, yeni bir doğa katliamı yaşanmaması için Bursa'da ki yetkilileri göreve çağırdı.

Necmi İnce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda. '' Geçtiğimiz günlerde Orhangazi İlçesi'nde İznik Gölüne sıfır olarak  kaçak İnşaatın yapıldığı yer ile ilgili bir yazı yazdım. İznik Gölünün kenarında, Hürriyet Mahallesi'nde Çamlık mevkisinde 190 ada ve 1 parsel yer alan ve iş adamı Samet Güler'e ait olduğu iddia edilen yerle ilgili kaçak yapı inşaatı halen devam etmektedir. Gerçi bu yerin Çınar Göl Gazinosu olarak alkollü yer olarak açılması için 3 kişi ile ortak yapıldığı iddia ediliyor.

Hatta yine iddialara göre 3 iş adamı bu yeri Kurban Bayramına yetiştirerek açmayı hedefliyormış.

Ne cesaret?

Görülen o ki bu kaçak yerle ilgili hala bir adım atılmadığını üzülerek söylüyorum.

İşte bu kapsamda bizlerde başta,

Bursa Valiğinine,

Bursa Büyükşehir Belediyesine,

Orhangazi Belediyesine,

Milli Emlak Müdürlüğüne,

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü,

Bu kurumları bu yer başta olmak üzere Orhangazi İlçesinde ki aşağıdaki kaçak inşaatlarında yıkılması ve hukuksuz yapılan yapılarla ilgili gerekli işlemlerin yapılması için bir an önce harekete geceler.

İnşallah bu yaşanan çirkin görüntülerin bir an önce yetkili kurumların müdahalesi ile hemen gerekli adımlar atılır.

Konunun takipcisi olmaya devam edeceğiz.

Not:Adamlarda ne cesaret var gölün içersine beton dökme sucunu bile işliyorlar. Kıyı kanununa göre resmen suç işliyorlar. Birde kacak inşaat yapıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.