Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

NECMİ İNCE İLE İNCE BAKIŞ'IN KONUKLARI 22:00'DE İNSTAGRAMDA SİZLERLE

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığının Evde Hayat Var slogonuna uyarak birbirinden önemli konuklarını canlı yayınla okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Dün ilk yayına başlayan Necmi İnce İle İnce Bakış'ta İntagram hesabından canlı yayınlanan programa konuk olarak İstanbuldan evinden programa katılan Psikiyatrı alanında uzman olan  Porf.Dr Rüstem Aşkın katıldı.

Onbinlerce kişiye ulaşan program bir çok kişi tarafından seydedil ve yüzerce soru soruldu.

İşte Bursa'da ilk kez  İntagram hesabından canlı yayın yapan usta Gazeteci Necmi iNCE'nin bu akşam 22:00'de birbirinden önemli misafirlerini okurlarıyla bir araya gelecektir.

İnce Bakış'ın bu akşamki 22:00'deki  ilk konuğu  İnce Medya Grup Ankara Temsilcisi Usta kalem Mehmet Çatakcı olacaktır.Anakara gündemi ile ilgili önemli konuları kamuoyuna açıklayacak ve değerlendirecektir.

Bu kapsamda bu akaşam Necm İnce İle İnce Bakış'ın ikinci konuğu 23:00'da  ise SMMM Mali Müşavir Özgür Erdursun ile iş hayatında gündeme gelen sıkıntılar,sorunlar ve yeni çıkan yasalarla ilgili önemli konular masaya yatırılacaktır.

Birbirinden önemli bu iki konuk katılımcıya ayrıca sosyal medya özellikle İntagram hesabından tüm izlecilerin  sorularını ve görüşleride  iletebilceklerdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21