Öne Çıkanlar bursa Belediye sağlık NECMİ İNCE Yankı

NİLÜFER’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Nilüfer Belediyesi’nin çocukların fiziksel ve sosyal yönden gelişimlerini sağlamak ve farklı sportif aktivitelerle çocukların yaz tatilini verimli geçirmelerine katkı sunmak amacıyla her yıl düzenlediği yaz spor okulları 29 Haziran 2020 Pazartesi günü başlıyor. Koronavirüs salgınına karşı hijyen koşullarının ve ilgili federasyonların belirlediği tedbirlerin eksiksiz uygulanacağı eğitimler; futbol, basketbol, voleybol, yüzme, cimnastik, squash, masa tenisi, kort tenisi ve tam gün spor okulları olmak üzere 9 ayrı branşta Eylül ayına kadar dört dönem olarak düzenlenecek.  Nilüfer Belediyespor Yaz Spor Okulları, Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri, Altınşehir Gençlik Merkezi, Konak Olimpik Yüzme Havuzu, Çalı Kapalı Yüzme Havuzu, Yüzüncüyıl Gençlik Merkezi ve Spor Salonu ve Beşevler Cimnastik Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Tam gün spor okullarında dolu dolu spor ve sanat

Nilüfer Belediyespor tam gün yaz spor okullarına katılacak çocuklar gün boyu farklı aktivitelerle verimli bir dönem geçirecek. Hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında devam edecek tam gün yaz spor okullarında, sporun yanında tamamlayıcı sanatsal ve sosyal eğitimler de olacak. Tam gün yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kort tenisi, masa tenis, squash ve cimnastikten oluşan 8 spor branşının yanında, modern dans, halk oyunları, drama, resim, akıl ve zekâ oyunlarını barındıran 5 farklı alandaki eğitimler de öğrencilere sunulacak. Tam gün yaz spor okullarında ayrıca öğrencilere servis, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı imkânı sağlanacak. Çocuklar, gün boyu sanat ve sporla iç içe, keyifli dakikalar geçirecek.

Nilüfer Belediyesi’nin yaz spor okullarından faydalanmak isteyenler aşağıda belirtilen gençlik ve spor merkezlerinin telefonlarından ayrıntılı bilgi alabilirler.

Üçevler Spor Tesisleri (0224) 441 90 60

Altınşehir Gençlik Merkezi (0224) 413 03 72

Yüzüncüyıl Gençlik Merkezi ve Spor Salonu (0224) 413 09 90

Beşevler Cimnastik Salonu (0224)  443 29 57

Konak Olimpik Yüzme Havuzu (0224) 453 06 26

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.