Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

OKUMA HIZINI 3 KAT ARTTIRACAK KURS BAŞLADI

Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı Uğur Böceği Kültür Merkezleri bu yıl eğitim çıtasını yükselterek hızlı okuma tekniklerinden ilk yardıma, çocuklar için İngilizce kurslarından karate kurslarına kadar çeşitli branşlarda eğitim verilecek. Merkezin yeni branşı olan “Hızlı Okuma Teknikleri” kursu ile başlayan eğitim öğretim döneminde öğrencilerin okuma hızı yüzde 300 artacak. Kursa katılan öğrenciler sınavlarda 35-40 dakika zaman kazanacak. Kurs ile öğrencilerin hızlı anlama, kavrama becerisi ile sınavlara hazırlanırken konulara daha iyi odaklanarak, anlama oranı ve kelime dağarcığının geliştirilmesi amaçlanıyor.

Mustafakemalpaşa’da ilk kez verilen bir kurs olma özelliğini de taşıyan hızlı okuma teknikleri kurslarında 7. Sınıf öğrencilerine 45, 8. Sınıf öğrencilerine ise 60 günlük dönemler halinde alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek. Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı Uğur Böceği Kültür Merkezinde hızlı okuma teknikleri konusunda eğitim alan öğrencileri ziyaret eden Başkan Mehmet Kanar, hızlı okuma becerisinin doğuştan özel bir yetenek olmadığına işaret ederek geliştirilebilir bir teknik bilgi olduğunu söyledi.

‘Eğitim kalitesi yükseldi’

Eğitim kalitesini daha yüksek seviyeye çıkardıklarını ifade eden Başkan Kanar,“Mustafakemalpaşa’da ilk defa Uğur Böceği Kültür Merkezleri vasıtasıyla özellikle çocuk ve genç odaklı yeni branşlar açıldığını belirterek bu kurslarda bilgi ve becerilerini geliştirecekler” dedi.

‘Yeni kurs 14 Ekim’de’

Uğur Böceği Kültür Merkezinde bir yenilik daha yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı önemsiyoruz. Eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla İngilizce kurslarımızı açtık ve anne babalar bu kurslara da yoğun ilgi gösterdi. Kurslar 14 Ekim’de başlayacak” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21