Öne Çıkanlar psikoloji Atlet Akbaş KKTC turizm
banner13

ORHANGAZİ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ İLE PROTOKOL İMZALANDI

Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencilerin yazar Cemil Meriç adına kurduğu sesli kütüphane Ocak ayında İlçe protokolünün tam kadro katıldığı törenle ile açılarak hizmete girmişti. Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından, Sesli Kütüphane her hafta bir kitap öğrenciler tarafından okunup, sisteme kaydedilerek, okulun internet sitesinde yayınlanıyor ve okurların hizmetine sunuluyor dedi.

Orhangazi Kent Konseyi Başkanı Şinasi Kaya, böyle güzel bir projede olmaktan son derece mutlu olduklarını, Kent Konseyi olarak projenin yaygınlaşmasına her türlü desteklerini vereceklerini ifade etti. Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Necmi Kartal, buradaki hedefimiz sesli kütüphanemizi her kesime duyurmaktır. Tek bir amacımız var sesli kütüphanemizi hem geliştirmek hemde ülke çapında duyurmaktır dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  “Öncelikle Kent Konseyimiz ve Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında yapılan bu anlamlı protokolün hayırlı olmasını diliyorum.  Usta Yazar Cemil Meriç adına kurulan sesli kütüphaneye Kent konseyimiz ile birlikte tüm enerjimizi ve desteklerimizi vermeye hazırız. Öğretmenlerimiz ve gençlerimizin fikri ile ortaya çıkan bu anlamlı kütüphane ilçemiz için büyük bir farkındalıktır. Özellikle okuma ve öğrenme sevdalısı görme engelli dostlarımız için büyük bir önem arz eden bu proje sadece ilçemiz için değil ülkemiz adına ’da atılan en büyük sosyal sorumluluk projelerinden birisidir. Tüm okuma sevdalısı ve okuduğunu paylaşmak isteyen vatandaşlarımız sesli kütüphaneye giderek bir eser bırakmalarını dilerim. Unutmayın orada seslendireceğiniz bir eser görme engelli dostlarımıza bir ışık bir umut olacaktır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BursaOkulBelediyeORHANGAZİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.