Öne Çıkanlar bursa NECMİ İNCE Belediye sağlık Yankı

Osmangazi Belediyesi Felaketin Yaralarını Sarıyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın talimatıyla sel felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren bölgeye giden Osmangazi Belediyesi’ne bağlı ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, iş makineleri ve kamyonlar ile köy yollarındaki çamurun kaldırılması adına yoğun bir çalışma yaparken, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise sel sularının girdiği evlerdeki eşyaların tahliyesini gerçekleştirdi. Sel sularının dolduğu evlerde kullanılamaz hale gelen eşyaları tek tek dışarı çıkartan ekipler, daha sonra evlerin içerisine dolan suyu boşaltmak adına ellerinden gelen gayreti gösterdi. 

Osmangazi Belediyesi ekipleri, bölgede yaraların sarılması ve normal hayata biran önce dönülmesi için çalışmalara devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.