Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

OSMANGAZİ'DE 24 SAAT TEMİZLİK

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı topyekün mücadele eden Osmangazi Belediyesi, normalleşme döneminde de çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöplerin kaldırılmasından molozların toplanmasına, cadde ve sokakların yanı sıra pazar yerlerinin temizliğine kadar ilçenin dört bir yanını titizlikle temizliyor. Günlük rutin çöp toplama çalışmasını yapan ekipler, ayrıca konteynerleri dezenfekte ederek halk sağlığını tehdit edici unsurları ortadan kaldırıyor.

Ekipler, yürütülen çalışmalar kapsamında son 1 haftada 56 meydan, 14 bin 100 çöp konteyneri, 79 cadde ve sokak ile 425 resmi kurumu dezenfekte etti. Toplam 14 bin 660 noktada çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri, virüs son bulana kadar olağanüstü bir gayret sarf edeceklerinin altını çizdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.