Öne Çıkanlar Akbaş psikoloji Atlet KKTC turizm
banner13

Osmangazi’de Temizlik Seferberliği

Koronavirüs salgınıyla topyekün mücadele ederek dikkatleri üzerine çeken Osmangazi Belediyesi, vatandaşların sağlığını korumak için normalleşme sürecinde de temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede dezenfekte edilmeyen nokta bırakmayan belediye ekipleri, cadde ve sokakların yanı sıra vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları virüs bulunma ihtimaline karşı steril hale getiriyor. 

Osmangazi Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri çalışmalar kapsamında son 1 haftada 82 meydan, 196 cadde ve sokak ile 395 resmi kurumu tüm titizlikle dezenfekte etti. Ayrıca ekipler, kötü koku ve kirliliği önlemek amacıyla 17 bin çöp konteynerini yıkayarak temizledi. Çevre temizliğinin en hassas konulardan biri olduğuna dikkat çeken Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşlara hijyenik bir ortam sunmak için dezenfeksiyon çalışmalarına belirli periyotlarla devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.