Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

‘PİREMİR’DE KURALAR ÇEKİLDİ

Teleferik Bölgesinde 30 yıldır süregelen sorunları çözüme kavuşturan ve hafta sonu hizmete girecek Piremir Kapalı Pazar Yeri’nde faaliyet gösterecek esnafın yerleri çekilen kura ile belirlendi.

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen kura çekimine, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Refik Aksu ve çok sayıda pazarcı esnafı katıldı. Yapılan kura çekiminin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, her fırsatta pazarcı esnafını ziyaret ettiklerini belirterek, “Talepler doğrultusunda vatandaşımızın daha rahat bir alanda alışveriş yapabilmesi için Piremir Mahallemizde yeni bir kapalı pazaryeri oluşturduk. Gerek pazarcı esnafımızın daha iyi koşullarda hemşehrilerimize daha iyi hizmet vermesi noktasında, gerekse vatandaşlarımızın daha hijyenik ve daha konforlu ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına bu çalışmalara büyük önem veriyoruz. Ben yaptığımız çalışmaların Yıldırım’a ve Bursa’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

ÖZLEM SONA ERDİ

Öte yandan 339 pazar tezgahı ve 150 araçlık otopark alanı bulunacak pazar alanın fonksiyonel bir yapıya sahip olacağını aktaran Başkan Yılmaz, “Tesisin bünyesinde ticaret alanları, kafeterya, zabıta güvenlik noktası, teknik birimler abdesthane ve mescit bulunacak. Nasip olursa bu ay içerisinde güzel bir törenle burayı açmayı arzu ediyoruz. İnşallah ondan sonraki süreçte de buranın sağlıklı bir şekilde yaşaması ve devam etmesi için Zabıta Müdürlüğümüz başta olmak üzere diğer birimlerimizle beraber gayret edeceğiz. Ben fiziki bir mekanı yapmak kadar yaşatmanın da önemli olduğunu düşünüyorum. Mahalle sakinlerimiz ve pazarcı esnafımız buraya sahip çıkarsa bölgemiz için hayırlı bir hizmet olacak” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.