banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

TRAC’tan belediye personeline telsiz eğitimi

Eğitmen Hüseyin Tankız tarafından yapılan sunumda afet anlarında dijital altyapının etkisiz hale geldiği ve telsizin hayati önem taşıdığı vurgulandı.

‘Telsiz büyük önem taşıyor’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Doğal afetlerde alınacak önlemler konusunda telsiz kullanımı ve haberleşme büyük önem taşıyor. Doğal afet nedeniyle iletişim sisteminin çökmesi durumunda yardım kuruluşlarıyla nasıl haberleşilmesi gerektiği hakkında zabıtalarımıza ve birim müdürlerimize bir sunum yapıldı” dedi.

Afet anında kurumlar arası haberleşmeyi sağlaması için Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Mustafakemalpaşa Şubesi ile protokol imzaladıklarını da aktaran Başkan Kanar, “Olağanüstü durumlarda iletişim sorununun önüne geçileceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Bursa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21