Öne Çıkanlar ORHANGAZİ Engelsiz incemedya Teknoloji NİLÜFER BELEDİYESİ
banner13

TÜM CADDE VE SOKAKLAR YIKANDI

Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı alt geçitler ve duraklar temiz ve sıhhi olmasına özen gösteren Orhangazi Belediyesi Temizlik işleri ekipleri, çalışmalarını aralıksız olarak devam ediyor. Yağmur yağışlarının ardından kirlenen ve çamurlanan alt geçitler önce köpüklü su ve fırçalar eşliğinde temizlenmesinin ardından tazyikli su ile yıkandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Tüm çalışma performansımızı ve mesaimizi corona virüsüne karşı alınan tedbirlere verdik. Bu salgını ilçemiz dışında tutmak için her bir vatandaşlarımızın üzerine düşen görevleri yerine getirmelerini arzu ediyorum. İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarımızın yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce Cadde ve Sokaklarımız yıkanarak tertemiz bir Orhangazi olacak ”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.