Öne Çıkanlar BUSİAD Btü Kedi BTSO Türkiye

ULUTEK YÖNETİMİNDEN PANDEMİ SÜRECİNDE ÖRNEK KARAR

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş. Yönetim Kurulu, pandemi ile mücadele günleri kapsamında örnek bir karara imza attı. Bölge Yönetim Kurulu, Coronavirüs (Covit19) Salgın tehdidi ile mücadele günlerinde alınan tedbirler kapsamında işletmelerin uzaktan çalışma yöntemine geçmesi ile bölgedeki işletme giderlerinde yaşanan azalmayı firmalara yansıtarak, bölgedeki firmalara destek olmak amacıyla işletme bedeline %25 oranında indirim uygulama kararı almıştı.


Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları için firmalara gönderilecek faturalara yansıtılacak olan indirim ile firmalarının yanında olduğunu bir kez daha gösteren Bölge Yönetimi adına konu hakkında açıklamalarda bulunan ULUTEK Teknoloji Bölgesi Yönetici A.Ş. Genel Müdürü, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. İrfan Karagöz açıklamalarda bulundu. Bölge Yönetim Kurulu olarak her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de firmalarına destek verdiklerini ve dünyanın içinde bulunduğu bu zorlu süreci hep birlikte mümkün olan en iyi şekilde atlatmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.