Öne Çıkanlar küçük kumla Kıyak Sanat Engelsiz ince medya
banner13

VODAFONE RED’LİLER, YENİ “BENİM PASS’İM” TARİFESİYLE EN SEVDİKLERİ 3 UYGULAMAYI SINIRLARA TAKILMADAN KULLANABİLECEK

17 Ekim 2018 – Dijitalleşme vizyonu doğrultusunda müşterileri için yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye odaklanan Vodafone Red, “Ünlü değil Red’li” çatısı altında kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Vodafone Red’liler, mevcut Vodafone Pass’lerde sunulan YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, Spotify, Karnaval, İzlesene, Facebook Messenger ve Call+ uygulamalarından istedikleri 3 uygulamayı seçip sınırlara takılmadan kullanma imkânı sağlayan yeni “Benim Pass’im” tarifesiyle kendi Vodafone Pass’ini oluşturabilecek. İnternet paketinden düşmeyen 3 uygulamaya ek her yöne 10 GB mobil internet, 2000 dakika konuşma, Vodafone’lular ve sabit hatlarla sınırsız konuşma ve 250 SMS içeren “Benim Pass’im” tarifesi ayda 89 TL’den sunulacak. 

Yeni “Benim Pass’im” tarifesinden yararlanmak isteyen Red’liler, tarife geçişi tanımlandıktan sonra “Vodafone Yanımda” uygulaması, Vodafone mağazaları ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri aracılığıyla istedikleri 3 uygulamayı kolayca seçip sınırlara takılmadan kullanabilecek ve istediği zaman uygulamaları değiştirebilecek.

Engin Aksoy: “Daha fazla sayıda Red’li müşterimize Vodafone Pass deneyimi yaşatmak istiyoruz”

Vodafone Red’in ayrıcalıklarla dolu dünyasının her geçen gün genişlediğine dikkat çeken Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Gerek Vodafone abone bazında gerekse Türkiye genelinde dijitalleşmenin öncüleri haline gelen Red'lilere bol internetli tarifeler sunmaya devam ediyoruz. Yeni ürünümüz ‘Benim Pass’im’ ile Red’liler, mevcut Vodafone Pass ile sunduğumuz uygulamalardan istedikleri 3 uygulamayı seçerek kendi Pass’ini oluşturabilecek. Böylece, kullanmadıkları uygulamalar için ücret ödemedikleri gibi, en sık kullandıkları 3 uygulamayı da tek pakette bir araya getirerek internet paketlerinden yemeden doyasıya kullanabilecekler. ‘Ünlü değil Red’li’ konseptimiz kapsamında sunduğumuz bu tarifeyle daha fazla sayıda Red’li müşterimize Vodafone Pass ayrıcalığını yaşatmayı hedefliyoruz. Yenilikçi tarifelerimizle Vodafone Red müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılayarak hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” 

Red’liler Vodafone Pass’i sevdi

Geçen yıl Vodafone Red tarifelerine Türkiye’de bir ilk olan Vodafone Pass’i de entegre eden Vodafone, tüm abonelerine tutkularını özgürce yaşama ayrıcalığı sunuyor. Vodafone Pass’de en popüler video, müzik, sosyal medya ve iletişim uygulamaları tarifedeki internetten yemiyor. Böylece, sınır tanımadan Facebook’ta ve Instagram’da gezmek, WhatsApp’ta mesajlaşmak, YouTube'da video izlemek ya da Spotify’da müzik dinlemek mümkün oluyor. Vodafone Pass’lerle son 1 yılda 2,2 milyon kişi kotasından yemeden özgürce internete girdi ve 38,9 milyon GB mobil internet tüketti.

En dijital müşteri grubu

Vodafone Red’liler, Vodafone’un en dijital müşteri grubunu oluşturuyor. Mobil internet kullanımı %99’u, akıllı cihaz penetrasyonu %89’u ve 4.5G kullanma oranı %70’i bulan Red’lilerin aylık mobil internet kullanımı ise son 2 yılda normal bir faturalı aboneye göre %72 artarak 9 GB’ye ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.