banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

Yeniköy'de otopark sorununa köklü çözüm

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeniköy’de trafik sorununu ortadan kaldıracak bir çalışmaya imza atıyor. Sütaş’a ait 11 dönümlük araziyi ücretsiz otopark olarak aktif hale getireceklerini belirten Özkan, “400 araç kapasiteli yeni açık otoparkımız halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Özkan, trafik sıkışıklığı ve otopark konusunda ilçe merkezinde olduğu kadar yazlık tatil bölgelerinde de önemli adımlar atıyor. Bu doğrultuda, son olarak Karacabey ilçe merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli otoparkı hizmete açan Karacabey Belediyesi, Yeniköy’de Sütaş’a ait olan 11 dönümlük alanı otoparka çeviriyor. Bir cephesi ana caddeye, diğer cephesi de kumsala dayanan otopark hem denize girmek hem de alışveriş yapmak isteyenler içinde pratik bir çözüm olacak.

Hafta sonu faaliyete geçecek

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Özkan, “Vatandaşlarımızın yazlık tatil bölgemizde yıllardır otopark sorunu vardı. Bu sorunu çözmek için Sütaş’a ait 11 dönümlük alanı otopark olarak düzenleme teklifinde bulunmuştuk. Sütaş Ailesi de bu konuya olumlu yaklaştı. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

Yapılan düzenleme ile otoparkı vatandaşların hizmetine açacaklarını ifade eden Özkan, otoparkın hafta sonu itibariyle faaliyete geçeceğini kaydetti. 

400 araç kapasiteli

Otoparkın 400 araç kapasitesine sahip olacağını dile getiren Özkan, “İlçe merkezinde olduğu kadar yazlık tatil bölgelerimizde de çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Yeni otoparkımızla bu bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılamış olacağız. Modern bir şekilde inşa ettiğimiz ücretsiz açık otoparkımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltecek projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21