Öne Çıkanlar NECMİ İNCE bursa Belediye sağlık Yankı

YILDIRIMLI KADINLARDAN MİLLİ GAZETE STANDI

Saadet Partisi Yıldırım kadın kolları Setbaşı Mahfel önünde Milli Gazete'nin 48.yıldönümü nedeniyle esnafları ziyaret ederek 200 adet Milli Gazete dağıttı ve stand açtı.

Ne iktidar nede bazı hocaların iftiraları çalışmalarını engelleyebildi, ne de partilerine açılan davalar nedeniyle geri kaldılar. Hak davaya inanmış olmanın verdiği azimle herkesin Uludağ'a gittiği Pazar tatilinde, onlar Milli Görüşün gazetesi olan Milli Gazeteyi tanıtmak amacıyla Mahfel önünde stand açıp vatandaşa ücretsiz gazete veriyorlardı.

Ülkedeki gazetelerin yüzde 90'ı iktidar yanlısı olduğu bir dönemde, Milli Gazete Türkiye gündemini belirleyerek okuyucu ve takipci sayısını artırmayı başarmıştır.

Stand çalışmalarına Yıldırım ilçe başkanı Ahmet Hamdi Demirkan'ın ve yardımcıları destek verdi, Standa gelen okuyucularla birebir sohbet ettiler.

Anahtar Kelimeler:
BursaYILDIRIMKadınGazete
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan uysal 4 yıl önce

Kolay gelsin sizinde dediginiz gibi yüzde doksanı yandaş olan medyaya inat bu tür haberleri verip bizi bilgi sahibi yaptığınız için teşekkür ederim.iyiki vardiniz