banner20

Made in Turkey etiketini yurt dışına yaymak artık hiç de zor değil!

Dijitalleşmenin yayılması ve lojistik süreçlerin gelişmesiyle beraber bugünün dünyasında ticaret lokasyondan bağımsız hale geldi. Böylece, git gide küreselleşen bu sistem içinde, e-ticaret sektörü önemli fırsatlar sunuyor.

E-ticarette sürekli yapılan inovasyonlarla beraber, alışveriş deneyimi yeni bir boyut kazanırken dijital mükemmeliyet e-ticaret için kaçınılmaz bir gereklilik haline geldi.  Rekabetin giderek arttığı e-ticaret sektörü için, tüketicilerin arz ve talepleri kritik bir rol oynamakta. Bu yüzden, dijital kanalları iş süreçlerine entegre eden şirketler, çevrim içi olsun ya da olmasın, çeşitli cihazların sürekli olarak yeni bir deneyimsel eko-sistemle birleştiği bir e-ticaret deneyimi sunabilmelidir. Kısacası, fark yaratmak için hızlı ve güvenilir çözümlere ihtiyacınız olacak… Bunun için, tüketicilerin ihtiyaçlarını çok iyi anlamalısınız.

Anahtar soru:  tüketiciler e-ticaret’ten ne bekliyor? 

Tarama hızı, ödeme güvenliği, daima güncel olan fiyat listeleri….  Yani, kullanıcılar alışveriş deneyimlerini gönül rahatlığıyla yaşamak istiyorlar. İşte bu noktada e-ticaret firmalarının BT stratejileri devreye giriyor! Müşterilerine zevkli ve ilginç bir alışveriş deneyimi sunmak için bir e-ticaret firması olarak neler yapmanız gerekir? İşte bazı cevaplar:

E-ticaret sektöründe hizmet verirken kullandığınız sunucular için aldığınız barındırma hizmetinin kalitesi, satışları olumlu veya olumsuz etkileyebilir. Kaliteli bir hizmet, daha hızlı hosting ve daha iyi dönüş oranları sağlayacaktır. Kesintisizlik, iş yapılabilirlik  göz önüne alındığında web siteniz için oldukça önemlidir. Bu yüzden, alacağınız profesyonel internet hizmeti stratejinizin temelini oluşturmalıdır.

Bir e-ticaret firması için güvenilirlik oldukça önemlidir. Hizmetlerinizi verirken teknik bir sorun ortaya çıktığında, BT altyapınızın platformu sürekli çalışır halde tutabileceğinden emin olmalısınız. Kısacası, e-ticaret; güvenli, kesintisiz, hızlı, dinamik ve en önemlisi esnek bir altyapıya ihtiyaç duyar. Bu da tam olarak bulut altyapısı sayesinde olur.  Bu yüzden, e-ticaret yapmak için, profesyonelliği ve güvenliği günde 24 saat sağlayan bir Veri Merkezi seçmelisiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21