Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

2019'DA YÜZDE 50 BÜYÜYEN AVVA 200 MAĞAZAYA KOŞUYOR

Türkiye'nin erkek giyimde önde gelen smart casual markası olan AVVA'nın Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Atik, 2019'u yüzde 50'nin üzerinde büyüme ile kapatacaklarını, 2020’de de en az yüzde 30 ciro artışı hedeflediklerini açıkladı. Atik, mağaza sayılarını 100'ü yurt içinde 100'ü de yurt dışında olmak üzere iki yılda toplam 200'e çıkaracaklarını bildirdi. 
Volkan Atik, AVVA'nın reklam yüzü Murat Boz ile katıldığı Ankara Marka Buluşmaları'nın 'Marka Yüzü İşbirlikleri' oturumunda 2019’u değerlendirip markanın gelecek projeksiyonu hakkında bilgi verdi. AVVA'nın nicelikten çok niteliğe ve kârlılık odaklı büyümeye odaklandığını vurgulayan Atik, son dönemde temkinli iyimserlikle hedefe yürüdüklerini söyledi. 2019'da pek çok firmanın frene bastığını hatırlatan Atik, şöyle devam etti:

AVVA'DA CİRONUN YÜZDE 20'Sİ E-TİCARETTEN GELİYOR
"Genel olarak sıkıntılı bir yıl olmasına rağmen AVVA 2019'da kâr odaklı nitelikli büyüme ve temkinli iyimserliğinin karşılığını aldı. Murat Boz ile iki yıldır marka - şöhret işbirliğinin çok başarılı bir örneğini sergiliyoruz. Bu işbirliğinin de katkısıyla 2019 AVVA açısından çok başarılı geçti. Yıl sonunda yurt içinde 90, yurt dışında 50 mağazaya ulaşacağız. Bu yıl ciroda yüzde 50'nin üzerinde artış bekliyoruz. Ciromuzun yüzde 20'den fazlasının e-ticaretten geldiğinin altını çizmek istiyorum. Murat Boz ile devam edeceğimiz 2020'de de en az yüzde 30 büyüme hedefliyoruz. Önümüzdeki iki yılın sonunda 100'ü yurt içinde, 100'ü de yurt dışında olmak üzere mağaza sayımızı toplamda 200'e ulaştıracağız. Biz mağaza sayısından daha çok ne kadar müşteriye ulaştığımıza bakıyoruz. Türkiye'deki mağazalarımızı 100'ün üzerine çıkarmayı düşünmüyoruz. Sınırlarımızın ötesinde ise fırsatları kollamaya devam edeceğiz."

AVVA X MURAT BOZ ÖZEL PARFÜM GELİRİNİN TAMAMINI EĞİTİME BAĞIŞLIYOR
Volkan Atik,  AVVA'nın Murat Boz'un katkısı ile geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi hakkında da bilgi verdi. Atik, kokusu Murat Boz'un beğenisi ile belirlenen “AVVA X MURAT BOZ” parfümünden elde edilen gelirin tamamının Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) bağışlandığını bildirdi. 

MURAT BOZ: AVVA'DAN NE GİYDİYSEM OLDU
Murat Boz ise AVVA'dan ilk işbirliği önerisi geldiğinde kendi kendine 'ben bu markanın ürünlerini giyer miyim?' sorusunu sorduğunu söyledi. Buna inandığı için teklife 'evet' dediğini belirten Boz, “Bugün ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum. İki yıllık işbirliğimiz sürecinde AVVA’nın bana çok şey kattığına inanıyorum. Rahat ve şık kıyafetleri tercih eden bir sanatçı olarak günün her saatinde tarzıma uygun kıyafet bulabiliyorum. AVVA'dan ne giydiysem oldu” diye konuştu.

Murat Boz gençlere de, "Odaklanacağınız bir hedefiniz olsun, hata yapmaktan korkmayın ve asla vazgeçmeyin" önerisinde bulundu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.