Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

BAŞKAN ÖZTEKİN'E ÜNİVERSİTELİLERDEN YOĞUN İLGİ

Kendisi de aynı zamanda bilgisayar mühendisi olan Belediye Başkanı Öztekin, teknloji tabanlı belediyeciliği ve kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarını katılımcılara anlattı. Haftasonu olmasına rağmen üniversiteliler seminere yoğun ilgi gösterdi. Salona sığmayan öğrencilerin bir bölümü semineri dışından takip etti. Tenoloji tabanlı belediyecilik hizmetleri arasında birçok projeyi yakın gelecekte hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Öztekin çalışmalarını şu şekilde sıraladı: Akıllı belediyecilik uygulamaları, akıllı çağrı merkezi, her mahalleye iletişim ofisi, hizmetlerin mobil olarak anketle değerlendirilmesini sağlayan mobil nabız uygulaması, 4-11 yaş arası çocuklara kodlama öğretecek eğitim platosu, uzay evi projesi, youtuber ve vloggerlara özel ücretsiz stüdyo, siber güvenlik hizmetleri, teknolojik otopark çözümleri, akıllı şehir mobilyaları...

Yaklaşık 1 saat süren seminerde Başkan öztekin, vatandaşın talep ve önerilerine göre hizmet üretmenin önemine de vurgu yaptı. Vatandaş her daim sizi yanınızda görmek istiyor. Eğer çalışmalarınızı vatandaşla birebir görüşerek planlarsanız daha verimli sonuç alırsınız. Biz mümkün olan her çalışmamızda vatandaşlarımızın talep ve önerilerini değerlendirerek ilerliyoruz. Bir diğer ifadeyle, mahallesine, sokağına yapılmasını istediği hizmete Kağıthane de vatandaş karar veriyor. Bu da vatandaşla belediye-devlet arasındaki bağı güçlendiriyor. Vatandaş kendisini yalnız hissetmiyor. Zaten bizim asli görevimiz de bu diye konuştu. Seminerin ardından Başkan Öztekin, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz ve Hükümet ve Liderlik Okulu' Başkanı Burak Küntay ile bir araya gelerek Kağıthane’yi ve projelerini konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.