Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz Sanat Kıyak sungurlu
banner13

BORAY TURİZM HİZMET ÇITASINI YÜKSELTTİ

15 yıllık sektörel tecrübesi ile turizm alanında hizmet üreten Boray Turizm, Bursa Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda hizmete soktuğu yeni ofisi ile hizmet çıtasını yükseltti.



Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdem, TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Erdem ve ETSTUR Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy’un da hazır bulunduğu açılış organizasyonuna çok sayıda davetli katıldı.



Açılış töreninde konuşan acente sahibi Sema Kara “her yıl 9 binden fazla kişiye tatil, iş seyahati organizasyonu, uçak bileti, vize işlemleri ve etkinlik organizasyonu hizmeti sunuyoruz. 2018 yılında yeni hedeflerimiz ve yeni konseptimizle yepyeni bir başlangıç yaptığımız bugünlerde, sizlerin de enerjisiyle artık çok daha güçlüyüz. Bu uzun serüvende desteğini esirgemeyen çok değerli arkadaşım Şevket İlhan’a, Boray Turizm çalışma arkadaşlarıma ve beni her zaman destekleyen aileme teşekkür ediyorum. Bursa turizm açısından önemli bir destinasyon olmakla beraber son yıllarda turist sayısında yaşanan düşüş bu alanda daha stratejik ve planlı çalışmalar yapılması gerektiğini ortaya koymaktadır. Boray Turizm olarak Bursa turizminin gelişmesine katkı koymak ve Bursalıların turizm planlamalarına destek olmak için tecrübeli ve organize ekibimiz ile çalışmak için buradayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.