Öne Çıkanlar Btü BUSİAD Kedi BTSO Türkiye

Bursa'da Vokalemun rüzgarı
Bursa Kent Konseyi Müzik Eğitim Çalışma Grubu tarafından Dünya Müziği Derneği (DMD) işbirliğiyle düzenlenen ‘Bahar Konseri’ne konuk olarak katılan Vokalemun Grubu, hayranlarını coşturdu.

BURSA – Bursa Kent Konseyi Müzik Eğitim Çalışma Grubu düzenlediği ‘Bahar Konseri’ ile sezonu noktaladı. Konserde Çocuk, Genç ve Karma korolardan sonra sahne alan Vokalemun Grubu, performansı ile kendine hayran bıraktı.

Halkın müzik konusunda rehberlik ve eğitim alabileceği bir ortam oluşturmak, çocukların ve gençlerin bir araya gelerek paylaşmayı öğrenmelerini sağlamak amacıyla faaliyetlerini Bursa Kent Konseyi bünyesinde sürdüren Müzik Eğitim Çalışma Grubu, düzenlediği Bahar Konseri ile 2017-2018 sezonunu sonlandırdı. Dünya Müziği Derneği işbirliği ile Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda gerçekleştirilen konserde Çocuk ve Gençlik Koroları Minanur Balcan şefliğinde, Karma Koro ise Dr. Gülnihal Gül şefliğinde sahne aldı.
Konserin ikinci bölümünde ise enstrüman olarak sadece insan sesini kullanan Acapella Vokal Grubu olan ‘Vokalemun’ sahne aldı. Barış Manço’dan ‘Anlıyorsun Değil mi?’, ‘Aynalı Kemer’, MFÖ’den ‘Ali Desidero’ gibi eserler ile ‘Yıldızların Altında’ parçalarını kendine özgü bir şekilde seslendiren Vokalemun, Bursalı sanatseverleri coşturdu.

Programın sonunda Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar tarafından Vokalemun Grubu üyeleri ile koro şeflerine çiçek takdim edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.