Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ATÖLYELER PROJESİNİN İKİNCİ DÖNEMİ BAŞLIYOR!

Çocuklarımızın mutlu bir çocukluk yaşamaları ve çağdaş eğitim olanaklarından yararlanmaları için faaliyetlerini sürdüren Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), yaklaşık 25 yıldır nitelikli eğitim desteğine ihtiyaç duyan çocuklarımızı, Türkiye’deki 71 etkinlik noktasında eğitim etkinlikleriyle buluşturuyor. Bu çalışmalardan biri olan “Daha İyi Bir Dünya İçin Atölyeler” projesi için kollarını sıvayan TEGV, öğretmenlere proje eğitimini verecek eğitmenler için 30 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihlerini kapsayan eğitim düzenledi. İstanbul’da gerçekleştirilen “Daha İyi Bir Dünya İçin Atölyeler” projesinin Öğretmen Atölyeleri Eğitmen Eğitimi’ne 45 TEGV eğitmeni katıldı. Eğitmen Eğitiminin ardından, projenin 300 öğretmene ve 900 gönüllüye ulaşması hedefleniyor. Proje tamamlandığında 15 bin TEGV çocuğu daha iyi bir dünyanın mümkün olduğuna inanarak ve bunu gerçekleştirmek için de donanımlı hale gelecek.

ABD Büyükelçiliği desteğiyle gerçekleşen “Daha İyi Bir Dünya İçin Atölyeler” projesi ile çocukların; toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik farkındalıkları artacak, bireylerarası ilişki bağları gelişecek, tek bir canlının değil bütün bir ekosistemin korunmasının önemli olduğunun farkına varacaklar ve doğuştan sahip oldukları hakları öğrenecekler. TEGV’li çocuklar atölyelerde alacakları eğitimle; mutlu, sağlıklı ve güvende bir yaşam sürmek için nelere ihtiyaç duydukları üzerine düşünecek, hakların ve isteklerin ayrımı üzerine çalışmalar gerçekleştirecek ve demokratik karar alma yöntemlerini deneyimleyecek.

Eğitmenler gönüllülere ve öğretmenlere, öğretmenler ve gönüllüler de çocuklara daha iyi bir dünyanın kapılarını açacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21