Öne Çıkanlar Yankı bursa Belediye sağlık BUSİAD

​DİVAN ANKARA AŞK DOLU BİR TATİLE DAVET EDİYOR

Divan Ankara, aşk ve romantizmin doruklarında bir gece geçirmek isteyen çiftleri şık ve zarif bir ortamda ağırlamaya hazırlanıyor. Özel günlerini unutulmaz anlara dönüştürmek isteyen çiftler için hazırlanan paket, kusursuz Divan deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Çift kişilik konaklamalarda odaya geç kahvaltı ikramı ve geç çıkış imkanının yanı sıra odaya servis edilen özel ikramlar da pakette yer alıyor. Divan mutfağının eşsiz tatlarını misafirlerle buluşturan Divan Pub’da çiftlere özel uygulanan yüzde 25 indirimin yanı sıra yorgunluklardan arınma vadeden 50 dakikalık klasik çift masajı da pakete dahil.

Aşkın ve sevginin en güzel halini yaşamak isteyen çiftler için Divan Ankara’da standart oda 125 Euro’dan, superior oda 145 Euro’dan, studio suite 150 Euro’dan ve junior suite ise 175 Euro’dan satışa sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.