banner20
Öne Çıkanlar aşıklık ezcane KUTLAMA İddialar Sanal

DOĞU EKSPRESİ ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLIYOR
Şöhreti ülke sınırlarını aşan Doğru Ekspresi, şimdi de ulusal fotoğraf yarışmasına konu olacak. “Tam O AN” mottosuyla düzenlenen ve Doğru Ekspresi güzergahı üzerinde çekilen fotoğraflarla yarışmaya katılacaklara çeşitli ödüller verilecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının himayesinde, TCDD Taşımacılık A.Ş. ev sahipliğinde düzenlenen “Tam O AN” fotoğraf yarışmasına 18 yaş üstü amatör ve profesyonel fotoğrafçı olan herkes katılabilecek.

Şöhreti ülke sınırlarını aşan ve dünyada birçok ülkede gündem olan Doğu Ekspresi, şimdi de “Tam O AN” mottosuyla “Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf Yarışması”yla gündeme geliyor. Doğu Ekspresi güzergahı üzerinde çekilen fotoğrafların ödüllendirileceği yarışma, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının himayesinde, TCDD Taşımacılık A.Ş.’nin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor.

Yarışmaya katılanlar arasında jürinin belirleyeceği birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek. Yarışmada, mansiyon ödülüne layık görünen üç isme de 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmaya katılanlar arasında 36 eser de Ankara ve Kars’ta sergilenecek. Doğu Ekspresi Ulusal Fotoğraf yarışmasına son katılım tarihi 31 Mayıs 2018 (TSİ 23.00) olarak belirlendi.

HER FOTOĞRAFÇI 4 ESERLE KATILABİLECEK

Yarışmaya, amatör veya profesyonel fotoğrafa meraklı 18 yaş üstü herkes katılabilecek. Fotoğrafçı en fazla 4 (dört) adet sayısal renkli veya siyah-beyaz eserle yarışmaya katılabilecek. İnsansız hava araçlarıyla (drone) fotoğraf çekenler de yarışmaya katılabilecek. Jüri ve düzenleme üyelerinin birinci derece yakınlarıyla Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından verilmiş kısıtlılık kararı devam eden katılımcılar söz konusu yarışmaya katılamayacak. Başvuru ve şartlarla ilgili detaylı bilgilere www.tfsf.org.tr ile www.tcddtasimacilik.gov.tr adreslerinden ulaşılabilir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21