banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

EY TÜRKİYE, BURSA OFİSİNİN HİZMET KAPASİTESİNİ İKİ KAT ARTIRDI

Dünyanın lider denetim ve danışmanlık şirketlerinden EY (Ernst & Young), Türkiye ekonomisinin en önemli yerli üretim ve sanayi merkezlerinden Bursa’da denetim, vergi, danışmanlık ve kurumsal finansman hizmetleri alanlarına yönelik gelen taleplerini karşılamak amacıyla hizmet kapasitesini iki kat artırdı. Bursa kadrosunu genişleten EY Türkiye, ofisini de çalışma alanı daha geniş olan yeni bir iş merkezine taşıdı. EY, büyüyen hizmet kapasitesi ile birlikte Bursa ve çevresinde faaliyet gösteren şirketlerin sürdürülebilir büyümelerine, karlılıklarının artmasına ve sorunlarının çözümüne katkı sağlamaya devam edecek. EY Bursa Ofisi’nin yeni işyeri açılışı için EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları, Denetim Bölümü Şirket Ortağı Ferzan Ülgen ve Vergi Bölümü Şirket Ortağı Emre Çelebiler’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, Bursa ve çevre illerde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yöneticileri katıldı. Etkinlikte, Türkiye gayrisafi milli hasılasının %4,11’ini üreten ve yaklaşık 20 milyar dolarlık dış ticaret hacmine sahip olan Bursa’nın barındırdığı ekonomik potansiyel ve sunduğu iş fırsatları konuşuldu. EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’de 30 yılı aşkın bir süredir global ağ ve kaynaklarını kalite ve sektör odaklı bir yaklaşımla ekonomiye katma değer yaratmak için kullandıklarını belirtti. Bursa’da bölgesel ekonominin ivme kazanmasına sağladıkları desteği artırmayı hedeflediklerini dile getiren Canoğulları, “Büyüyen kadromuzla Bursa ve çevre illerdeki şirketlerin iş ortamının iyileşmesine ve bölgenin yatırımcılar nezdinde çekiciliğinin artmasına daha çok katkıda bulunacağız. Her biri alanında uzman ekiplerimiz, şirketlerin ihtiyaçlarına uygun oluşturulmuş yüksek katma değerli hizmetler sunacak” dedi.

A member firm of Ernst & Young Global Limited 2018-2019 mali yılında yönetim kadrosunu daha da güçlendiren EY Türkiye’nin Ortak ve Yardımcı Ortaklardan oluşan 76 kişilik bir yönetim kadrosu bulunuyor. Hizmet verdiği Bağımsız Denetim, Danışmanlık, Kurumsal Finansman ve Vergi alanlarında dinamik büyüme çizgisini koruyan EY Türkiye, yakın gelecekte dünya genelindeki diğer EY ofislerine de Türkiye merkezli olarak hizmet ihraç etmeyi planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21