banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

GSK Türkiye 'En İyi İşverenler' listesinde
GSK Türkiye; 5 kıtada, 50 ülkede faaliyet gösteren Great Place To Work Enstitüsü tarafından 162 şirketin değerlendirildiği araştırma sonucunda, 32 firma ödüle layık görüldü. Şirket, 500 – 2000 çalışan sayısı kategorisinde yerini aldı.

Araştırma sonuçlarına göre GSK Türkiye çalışanlarının yüzde 89’u topluma sağladığı katkıdan dolayı gurur duyduğunu dile getirirken, yüzde 86’sı çalışmalarıyla fark yarattığını hissediyor. Yüzde 80’i yönetimin tüm uygulamalarda dürüst ve etik davrandığını belirterek; katılımcı, iletişime açık bir yönetim olduğunu söylüyor.

Ödülle ilgili konuşan GSK Türkiye Genel Müdürü Selim Giray, Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine girmekten gurur duyduklarını belirterek şöyle dedi: “Ortak bir gelecek hayalini birlikte kurduğumuz çalışanlarımızla Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasındayız.Türkiye’nin en iyi işverenini yaratma inancıyla çalışan bir ekibin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Tüm çalışanlarımız ve paydaşlarımızla birlikte oluşturduğumuz güven ortamında hayatın her anını sağlık ve iyilikle buluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz.”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21